Jobba hos oss
Blundande man i gräset med dator på magen

Pulsen har legat i framkant sedan 1964.
Det tänker vi fortsätta med.

Det kräver både energi och nyskapande idéer. Pulsen befinner sig just nu i en av företagets största förändringsprocesser. Vi kraftsamlar för att bli framtidens mest spännande tjänsteleverantör inom svensk IT. Vi söker därför kompetenta och erfarna medarbetare som kan kombinera affärskunskap och teknisk förståelse med branschkompetens från våra nyckelbranscher.

Är det dig vi söker?

Lediga tjänster på Pulsen - lämna spontanansökan

Spontanansökan

Vi är alltid på jakt efter skickliga personer som vill växa med Pulsen. Hittar du inte ditt drömjobb bland våra lediga tjänster just nu är du välkommen att höra av dig och berätta mer om dig själv.

Lediga tjänster på Pulsen - lämna spontanansökan

Lediga tjänster

Här hittar du lediga jobb på Pulsen AB, de fyra IT-bolagen Pulsen Integration, Pulsen Omsorg, Pulsen Production och Pulsen Retail samt Pulsen Fastighet.

Pulsenkoncernen och våra bolag

Pulsenkoncernen har cirka 1200 anställda och omsätter 2,7 miljarder kronor. Företaget har huvudsakligen varit familjeägt sedan starten 1964 och har en stark tradition av expansion genom långsiktighet. Detta har resulterat i mångåriga kundrelationer, inte minst med landets kommuner och expansiva distanshandelsföretag. Pulsenkoncernen har sin grund inom IT, fem av de tio dotterbolagen är IT-bolag, men under företagets över 50-åriga historia har även fastigheter, tjänster inom outsourcing och kapitalförvaltning utvecklats som en del av koncernen.

Pulsen Integration hjälper kunder att hantera sina integrationsbehov på ett snabbt och kvalitetssäkrat sätt. Bolagets fokus är digitalisering och självservice genom identitets- och accesslösningar (IAM), processer och körbara processapplikationer (BPI), Integrationer och API-management samt support och servicedeskfunktioner för kund.

Pulsen Omsorg levererar egenutvecklade systemlösningar, Magna Cura och combine, till kommunal och privat vård och omsorg. Magna Cura är en tjänst för äldre- och handikappomsorgen samt individ- och familjeomsorgen som använts av kommuner och förädlats av Pulsen under cirka 30 år. Lösningen combine är marknadens modernaste stödsystem för den kommunala socialtjänsten.

Pulsen Production är en stabil driftspartner med lång och gedigen erfarenhet av drift av verksamhetskritiska system, både på Power och Intel/Windows-sidan. Bolaget levererar stabil IT-infrastruktur, applikationsövervakning, fjärrdrift och molntjänster, både från det egna datacentret i Borås eller från ledande globala aktörer. Pulsen Production kan även hantera hela kundens IT-service och support.

Pulsen Retail arbetar med handelslösningar som bygger på Pulsens unikt långa erfarenhet inom både IT och distanshandel. Systemstödet Harmoney är en skalbar lösning som låter kunderna hantera fysiska butiker, onlinebutiker, lager, inköp, logistik, betalsystem och mycket mer i ett och samma system. Pulsen Retail hjälper varje dag Nordens största e-handelsföretag att hantera hundratusentals ordrar från konsumenter i 20 olika länder.

Pulsen Fastighet förvärvar, skapar och förvaltar kreativa och inspirerande miljöer för anställda och kunder för kontors-, industri- och lagerverksamheter. Företaget förvaltar och utvecklar cirka 110 000 kvm lokalytor på fyra orter och erbjuder en mix av fastigheter i Borås, Stockholm och Småland. I verksamheten ingår dessutom Pulsen Konferens och Restaurang Astern.

I Pulsenkoncernen ingår dessutom Releasy, Pedab, Hjältevadshus, 21 Grams och Pulsens Kapitalförvaltning.

Vår kultur

Pulsens varumärke bygger sig inte självt. Det görs varje dag av oss som arbetar på Pulsen. När vi svarar i telefon, planerar ett projekt, tänker ut nya lösningar, ordnar en kundträff, går på lunch eller möter en kollega i korridoren är vi alla med och formar varumärket. Personalen är Pulsens absolut viktigaste tillgång och det är när vi hjälps åt som vi är som allra starkast. Det är också då det blir som allra roligast.

Välkommen att jobba hos oss!

Kontakta mig:

Malin Hammarstrand
HR Manager
033-17 19 19
malin.hammarstrand@pulsen.se

Dela gärna
Dela på Facebook Dela på Twitter Dela på LinkedIn Skicka detta via e-post