Blundande man i gräset med dator på magen

Integrationsarkitekt / Enterprisearkitekt inom Mule

Att utnyttja digitaliseringens möjligheter till nya affärsmodeller och ständigt förbättringsarbete, är ofta drivande för våra integrationskunder.

Pulsen har kunskapen för att effektivisera och få kontroll på integration av alla typer av information, från presentation, processer till system. Vi erbjuder det som molntjänst och för enstaka integrationer, till allt stöd för att bygga upp omfattande integration center. Vi hjälper kunder med API:er för internt och externt användande, som ger nya möjligheter och bättre kostnadseffektivitet.

För företag kan vi erbjuda en helhetslösning som täcker områden som betalningsförmedling, transport- och distributionsleverantörer, lagersystem, ekonomisystem, affärssystem, Business Intelligence, HR-system och mycket mer.

För offentlig sektor har vi de ramavtal och den kompetens som krävs för att leverera till olika myndigheter. Vi har även ett unikt erbjudande till kommuner där vi delar integrationer och allt som hör till ett Integration center mellan våra kunder.

Vill du arbeta med de bästa i branschen och ta branschen vidare till nya höjder?

Pulsen Integration har precis flyttat in i nyrenoverade lokaler i Pedagogen Park (Mölndal) och på kontoret arbetar idag 10 personer inom integrationsområdet med Mule och lika många till inom angränsande områden.

Som arkitekt kommer du att arbeta med Pulsens kunder och hjälpa dem att planera och ansvara för införande av integrationslösningar, från idé till färdig lösning, i första hand som inhousekonsult.

Kvalifikationer

  • Flerårig erfarenhet från att arbeta med Mule Anypoint Platform
  • Generell erfarenhet av systemutveckling och arkitektur i olika miljöer är en fördel, liksom erfarenhet att utveckla webbgränssnitt
  • Relevant utbildning med kunskap inom Java och XML
  • Arbetar obehindrat på svenska och engelska

Som person har du ett personligt engagemang och god förmåga att effektivt driva ditt arbete och dina projekt framåt. Du är en lagspelare och är angelägen om att nå resultat och att hålla kundnyttan i fokus.

Varför Pulsen?

Pulsen har länge varit en av de ledande aktörerna inom integrationslösningar och har fostrat Sveriges bästa Mule Champion. De vill alltid sporra sina anställda att utvecklas, det visar deras NMI-undersökningar som är slående bra. Sedan 2 år tillbaka har Pulsen Integration börjat konsulta mot externa kunder. Det går bra, framförallt inom kommunsegmentet där Pulsen får göra spännande och stora integrationsprojekt. Pulsen gör detta primärt inhouse för de tror på att arbeta i välsvarvade team för att generera extra värde till kunden.

Låter det intressant?

Ansökningar hanteras löpande och tjänsten tillsätts snarast.

Ansökan: Vi vill ha din ansökan så snart som möjligt. Urval och intervjuer sker löpande. I denna rekrytering samarbetar Pulsen med Dfind IT. Registrera din ansökan via www.dfind.se/it. Vid frågor kontakta ansvarig rekryteringskonsult David Näsström david.nasstrom@dfind.se 0733-573627 eller Eva Hofmann på 0722-230226 eller eva.hofmann@dfind.seDela gärna
Dela på Facebook Dela på Twitter Dela på LinkedIn Skicka detta via e-post

kontaktbild

Kontaktperson

Dick Orrmyr

Affärsområdesansvarig