Rubrikbild - vad tror du om att jobba på Pulsen

Business Controller till Pulsen Retail

Pulsen AB är en privatägd koncern med tydliga ambitioner att ta ytterligare tillväxt på den svenska marknaden. Inom koncernen finns Pulsen Retail som är en av Sveriges ledande experter på systemstöd för retail. Bolaget är inne i en tillväxtfas och satsar långsiktigt på att stärka sin position inom retailbranschen. Vi gör mycket rätt men vill bli ännu bättre och därför söker vi dig som stimuleras av både ekonomi och affär, som vill arbeta verksamhetsnära och stötta vår organisation på allra bästa sätt.

Rollen

Du kommer att arbeta inom Pulsen Retail AB. Ytterst blir din uppgift att vara bryggan mellan våra kunders ekonomiavdelningar och den interna utvecklingsorganisationen. Genom att förstå de ekonomiska processerna, de ekonomiska effekterna av olika arbetssätt och verksamhetsnyttan för våra kunder, kommer du att kunna kravställa ekonomilösningar som utvecklar kundens och vår affär. Du kommer arbeta nära konsultchefen, utvecklingsorganisationen och VD. Du kommer att vara en viktig medarbetare internt som stöd i produktutvecklingen men också arbeta rådgivande mot kund. Rollen som business controller är verksamhetsnära och affärsinriktad och ingår som en del i vårt team av konsulter med spetskompetens inom olika områden.

Ditt bidrag

För att har rätt förutsättningar att lyckas hos oss tror vi att du är civilekonom i grunden och har jobbat med redovisning och som Business Controller tidigare. Erfarenhet från medelstora tillväxtbolag, som en del i en större koncern skulle vara en stor tillgång för oss. Det skulle också vara starkt meriterande om du har erfarenhet från tjänsteföretag och/eller IT-/konsultbolag. Du bör också ha varit med och drivit interna förändringsprojekt och arbetat fram effektiva nyckeltal i tidigare roller. Eftersom vi dagligen arbetar med IT-lösningar ser vi gärna att du har ett stort intresse för IT och hur system kan stödja verksamheten. Du får gärna ha arbetat i flera olika affärssystem och utöver detta vill vi givetvis att du ska kunna fortsätta bygga på dina kunskaper och erfarenheter tillsammans med och hos oss.

Vid sidan av praktiska kunskaper och erfarenheter vill vi att du motiveras av service och förbättringsarbete. Du har förmågan att kommunicera information på ett pedagogiskt sätt och tycker om att lösa problem genom att skapa effektivitet i verksamheten. Andra uppfattar dig som en jordnära person med förmågan att nå ut till andra och därmed bygga långsiktiga relationer.

Vad erbjuder vi?

Vi på Pulsen arbetar alla i nischade bolag som specialister nära kunderna. Varje dag får vi känna att vi gör skillnad och bidrar till att våra kunder får en enklare vardag. Vi är många på Pulsen som tidigare arbetat hos våra kunder i andra roller, flera har även själva varit beställare av systemen. Detta gör oss inte bara till duktiga leverantörer utan medför också en stor bredd av kunskap och dynamik. Vi strävar alla mot samma mål men genom många olika infallsvinklar.

Hela vår organisation präglas av en familjär kultur med en platt struktur, alla får komma till tals och initiera nya idéer och förslag. Vi arbetar hårt och synnerligen tätt tillsammans i teamen och tycker om att uppnå resultat gemensamt.

Placeringsort:

Borås

Om Pulsen Retail

Pulsen Retail hjälper varje dag Nordens största handelsföretag med affärssystem för konsumenthandel och försäljning. Avancerad teknik som stöttar e-handel, inköp, logistik, kundtjänst, butik, marknad och ekonomisk uppföljning. I våra system hanteras dagligen upp till 100 000 order från konsumenter i 20 olika länder.

Låter det intressant?

Sök redan idag då vi intervjuar löpande. Välkommen med din ansökan till: retail@pulsen.se.

Vill du veta mer om tjänsten kontakta gärna Mika Vikman, VD på Pulsen Retail, 0768-82 58 65, mika.vikman@pulsen.se.

Dela gärna
Dela på Facebook Dela på Twitter Dela på LinkedIn Skicka detta via e-post