Rubrikbild - vad tror du om att jobba på Pulsen

Vi söker många nya medarbetare till Pulsen Retail.
Se alla tjänster på PULSEN.SE/RETAIL-REKRYTERAR

Business Consultants / Verksamhetsnära controllers till Pulsen Retail

Vi söker nu spetskompetens till två av våra kärnområden - ekonomi och retail. För att kunna växa behöver vi förstå våra kunder ännu bättre. Du kommer vara bryggan mellan våra kunder och vår interna utvecklingsorganisation. Önskar du arbeta affärsinriktat och verksamhetsnära ska du läsa vidare!

Antingen har du din främsta kompetens inom ekonomi eller retail. Du kommer vara bollplank till våra kunders ekonomiavdelningar eller gentemot e-handel, inköp, logistik, kundtjänst, marknad etc., på managementnivå. Genom att förstå flöden och processer samt effekterna och verksamhetsnyttan för våra kunder, kommer du kunna kravställa lösningar som utvecklar kundens och vår affär.

Du kommer ingå i vårt team av konsulter med spetskompetens inom olika områden och arbeta nära konsultchefen, utvecklingsorganisationen, sälj och marknad, VD samt vår interna ekonomiavdelning. Som medarbetare kommer du vara ett viktigt stöd i vår utveckling framåt.

Med tydliga amibitioner och strategier arbetar vi just nu hårt för att växa i branschen och inom retailområdet. Vi rekryterar initialt självgående och affärsorienterade rådgivare som kan tala med ledningsgrupper hos våra kunder inom retail. Din kompetens finns inom ekonomistyrning, verksamhetsutveckling, processutveckling och/eller inom handel.

Vi är en privatägd koncern med tydliga ambitioner att ta ytterligare tillväxt på den svenska marknaden. Inom koncernen finns Pulsen Retail som är en av Sveriges ledande experter på systemstöd för retail. Bolaget är inne i en tillväxtfas och satsar långsiktigt på att stärka sin position inom branschen. Vi gör mycket rätt men vill bli ännu bättre och därför söker vi nu dig som stimuleras av problemlösning i en verksamhetsnära dialog med våra kunder.

För att arbeta som i rollen behöver du:

För att har rätt förutsättningar att lyckas hos oss tror vi att du tidigare har arbetat eller idag arbetar i en verksamhetsnära roll i tät dialog med olika beslutsfattare och ofta analyserar situationer för att komma med genomförbara problemlösningar.

Erfarenhet från medelstora tillväxtbolag, som en del i en större koncern skulle vara en stor tillgång för oss. Det skulle också vara starkt meriterande om du har erfarenhet från tjänsteföretag och/eller IT-/konsultbolag och eftersom vi dagligen arbetar med IT-lösningar ser vi gärna att du har ett stort intresse för IT och hur system kan stödja verksamheten. Du får gärna ha arbetat i flera olika affärssystem och utöver detta vill vi givetvis att du ska kunna fortsätta bygga på dina kunskaper och erfarenheter tillsammans med och hos oss.

Vid sidan av praktiska kunskaper och erfarenheter vill vi att du motiveras av service och förbättringsarbete. Du har förmågan att kommunicera information på ett pedagogiskt sätt och tycker om att lösa problem genom att skapa effektivitet i verksamheten. Andra uppfattar dig som en ödmjuk person med förmågan att nå ut till andra och därmed bygga långsiktiga relationer.

Så är det att jobba på Pulsen Retail.

Vi på Pulsen arbetar alla i nischade bolag som specialister nära kunderna. Varje dag får vi känna att vi gör skillnad och bidrar till att våra kunder får en enklare vardag. Vi är många på Pulsen som tidigare arbetat hos våra kunder i andra roller, flera har även själva varit beställare av systemen. Detta gör oss inte bara till duktiga leverantörer utan medför också en stor bredd av kunskap och dynamik. Vi strävar alla mot samma mål men genom många olika infallsvinklar.

Hela vår organisation präglas av en familjär kultur med en platt struktur, alla får komma till tals och initiera nya idéer och förslag. Vi arbetar hårt och synnerligen tätt tillsammans i teamen och tycker om att uppnå resultat gemensamt.

Pulsen Retail hjälper varje dag Nordens största handelsföretag med affärssystem för konsumenthandel och försäljning. Avancerad teknik som stöttar e-handel, inköp, logistik, kundtjänst, butik, marknad och ekonomisk uppföljning. I våra system hanteras dagligen upp till 100 000 order från konsumenter i 20 olika länder. Vi arbetar nu hårt för att bli Bästa Arbetsgivare 2020 och vår ambition är att samma år ha fördubblat vår omsättning. Vi älskar att spana in trender och komma med nya lösningar – gör du också det kan vi ha väldigt roligt tillsammans, längs vägen och mot toppen!

Placeringsort:

Borås

Låter det intressant?

I den här rekryteringen samarbetar vi med EQonomy. Lämna därför din ansökan snarast på eqonomy.se, dock senast 31 oktober 2017.

Vi har löpande urval och det räcker med att du bifogar ditt CV. Beskriv tydligt dina ansvarsområden för respektive tjänst och gärna vad resultatet har blivit av ditt arbete. Även en notering om din målbild och vad du vill ha i nästa tjänst för att komma till din fulla rätt.

Har du frågor kring tjänsten får du gärna kontakta vår rekryteringskonsult Alexandra Emilsson (073-961 30 63, alexandra.emilsson@eqonomy.se).

Dela gärna
Dela på Facebook Dela på Twitter Dela på LinkedIn Skicka detta via e-post