Rubrikbild - vad tror du om att jobba på Pulsen

Vi söker många nya medarbetare till Pulsen Retail.
Se alla tjänster på PULSEN.SE/RETAIL-REKRYTERAR

Ledande roller till utvecklingsteamet – Pulsen Retail

Pulsen har legat i framkant sedan 1964. Det tänker vi fortsätta med! Nu satsar Pulsen vidare inom Retail och ska bli Nordens ledande inom handelslösningar. Vill du vara med?

Pulsen är en privatägd koncern med tydliga ambitioner att ta ytterligare tillväxt på den svenska marknaden. Inom koncernen finns Pulsen Retail som är en av Sveriges ledande experter på verksamhets- och systemstöd för detaljhandel. Vi hjälper varje dag Nordens största handelsföretag med kunskap och lösningar för konsumenthandel och försäljning. I våra lösningar för e-handel, inköp, logistik, kundtjänst, butik, marknad och ekonomisk uppföljning hanteras dagligen upp till 100 000 order från konsumenter i 20 olika länder.

Vi tar nu nästa steg genom att ytterligare förstärka vårt team av fantastiska medarbetare med passion för retail och IT. Vårt uttalade mål är att inom de närmsta åren både vara Nordens bästa arbetsgivare och partner inom retail. Vår övertygelse är att glada och passionerade medarbetare skapar fantastiska och värdeskapande koncept till våra kunder.

Låter detta som en miljö som du skulle trivas i? Är du en härlig lagspelare med passion för retail som gillar att arbeta i en miljö som präglas av ständig rörelse med högt i tak?

Dina arbetsuppgifter:

Till våra utvecklings- och förvaltningsteam söker vi nu ett antal ledande roller.

  • Projekt- & teamledare
  • Verksamhets- & lösningsarkitekter
  • Förvaltningsledare

I dessa roller kommer du att stötta och förbättra kundernas processer inom olika systemlösningar. Din ambition är att arbeta så kundorienterat som möjligt, där kundernas verksamhet blir din inriktning. Du är mycket duktig på att förstå och sätta dig in i kundernas behov och arbetar rådgivande för att kundens verksamhet ska nå nya mål.

 

Din profil:

Du har stort kund- och kvalitetsfokus, professionalism och god verksamhetsförståelse. Du är en härlig lagspelare med passion för retail som gillar att arbeta i en miljö som präglas av ständig rörelse med högt i tak. Har du check på allt detta är det dig vi söker!

Vi söker dig som har erfarenhet inom IT-verksamhet och tidigare har arbetat inom Retail, antingen brett eller specialiserat. Du har en teknisk förståelse tillsammans med kunskap inom handelsprocesser.

Du har en hög social kompetens och en mycket god förmåga att skapa långsiktiga kundrelationer, där du tar ansvar för kundens utveckling. Vidare är du skicklig på att kommunicera väl till olika människor, är pedagogisk och anpassningsbar.

Placeringsort:

Borås

Låter det intressant?

Tjänsten är en tillsvidareanställning hos Pulsen Retail. Välkommen med din ansökan via www.effektiv.se. Urval och intervjuer kommer att ske löpande. Vi ser gärna fram emot din ansökan snarast!

Vill du veta mer om tjänsten kontakta gärna Therése Brundin: 0709-64 42 10 eller therese@effektiv.se

Dela gärna
Dela på Facebook Dela på Twitter Dela på LinkedIn Skicka detta via e-post