Rubrikbild - vad tror du om att jobba på Pulsen

Leveransansvarig till Pulsen Production

Pulsen Production söker en leveransansvarig med uppgift att driva och hålla ihop våra produktionsåtaganden gentemot våra kunder.

Som leveransansvarig skapar och underhåller du en bra och nära relation med kunderna. Du är kundens förlängda arm på Pulsen Production och kravställer mot vår organisation utifrån kundens perspektiv. Kvalitet är ett av de viktigaste nyckelorden i arbetet och regelbundna driftmöten med kund och med organisation är en viktig faktor för att skapa hög kvalitet och hög kundnöjdhet. Idag består vår leveransavdelning av fyra personer.

Du samarbetar i leveransen till kund med KAM (kundansvarig säljare), Support och Teknik på Pulsen Production. Alla har sina respektive uppgifter och ansvar i leveranskedjan för att se till att korrekta leveranser utförs. Förutom kravställning ansvarar du även för att rätt fakturering i rätt tid görs.

Som leveransansvarig är det viktigt att du som person är social, proaktiv och serviceinriktad och att du har ett genuint IT-intresse. Du ska kunna anpassa ditt tekniska språk efter mottagarens IT-kunskap och nivå. Du bör ha tillräckligt med teknisk kunskap för att kunna förstå och föra en dialog med tekniker om kunders miljö, förändringar och förbättringar.

I rollen stöter man på många utmaningar med bred variation rörande kunderna. Detta leder till att du måste vara lösningsinriktad, disciplinerad och ha god förmåga att prioritera då flera åtaganden kan dyka upp samtidigt. Mot kunderna behöver du vara ansvarstagande och kunna anpassa dig till olika personligheter då kunden alltid är högsta prioritet och du ska hålla ihop produktionsåtagandet mot kund.

Formella krav

  • Kundorienterat mindset
  • Hög social kompetens
  • Minst gymnasial utbildning
  • Kunskap om ärendehanteringssystem
  • Trivas med att arbeta i team.
  • Förmåga att jobba strukturerat
  • Hantera svenska och engelska mycket väl, både i tal och i skrift.

Placeringsort:

Borås

Låter det intressant?

Är du intresserad så hör av dig till Team Leader Ragnar Larsson (ragnar.larsson@pulsen.se, 033-171838) eller via formuläret nedan.

Ansökan

Webbadress till din LinkedIn-profilDela gärna
Dela på Facebook Dela på Twitter Dela på LinkedIn Skicka detta via e-post