Rekordmånga pulsenanställda deltar i Kretsloppet

Den 16:e september anordnas årets löparfest, Kretsloppet, i Borås. Tävlingen väntas locka tusentals deltagare från hela landet och hela 54 av dessa deltagare kommer från Pulsen.

Kretsloppet är populärt bland medarbetarna på Pulsen i Borås. På Pulsen, där både grundaren Wigar Bartholdson och nuvarande koncern-vd Jonus Bartholdson har ett förflutet inom professionell fotboll, är idrott en del av vardagen och man uppmuntrar gärna medarbetarna att hålla sig aktiva. Ett exempel på det är att Pulsen under flera år bjudit på startavgiften till Kretsloppet för de som önskar delta i Pulsens lag. Och i år är det alltså fler än någonsin som tar på sig Pulsentröjan inför loppet. Från moderbolaget och koncernens fyra IT-bolag deltar hela 54 medarbetare i Kretsloppets olika lopp i år.


– Det är kul att se den rekordstora uppslutningen kring Kretsloppet i år. Men vi vill bli ännu fler. Pulsen växer ju snabbt och årets deltagare springer med texten ”Häng med mig på måndag också” på tröjorna. Vi hoppas nämligen hitta fler kunniga och engagerade kollegor som vill hänga med oss, inte bara på löparbanan utan även på jobbet på måndagen efter Kretsloppet och många dagar framöver, säger Andreas Hallgren, Marknadsansvarig på Pulsen.

 

 

 

Rekordmånga Pulsenmedarbetare deltar i Kretsloppet 2017

Pulsentröjor och nummerlappar till Kretsloppet är förberedda för att hämtas av medarbetarna på Pulsen

 

Pulsen finns även på plats med ett tält på Stora torget i Borås. Här serverar Pulsen Konferens och Restaurang Astern ”nyttigfika” i form av smoothies och energibars under dagen. Pulsen Konferens är Borås första KRAV-märkta lunch- och konferensanläggning och de satsar hårt på ett mer hållbart konferensliv, både för konferensgäster och för omvärlden.

 

– Konferenser är av tradition ofta fyllda med godis i pauserna. Med vår satsning på ”nyttigfika” vill vi ge ett alternativ som smakar minst lika gott men som ger mer energi och är lite nyttigare för de som vill ha detta. Det ligger också bra i linje med vår satsning på lokala och gärna ekologiska råvaror av hög kvalitet, både i konferensen och i vår restaurang, säger Mikael Berglund Hveem, konferens- och restaurangansvarig på Pulsen.

Rekordmånga Pulsenmedarbetare deltar i Kretsloppet 2017

UPPDATERING 170918

Snabba ben i Pulsens lag - femma bland företagen.

 

Stort tack till alla Pulsenmedarbetare som deltog i Kretsloppets olika lopp, till alla trevliga besökare i vårt tält under dagen, till arrangörerna för ett väl genomfört event samt till vädret för att det valde solsken istället för ösregn den här dagen.

 

 

Det är också kul att titta på resultatlistorna i efterhand och konstatera att Pulsen sprungit med pigga ben. Vårt mixade företagslag på 10 km hamnade nämligen på plats 5 av totalt 120 företag. En stark insats från alla deltagare!

 

Rekordmånga Pulsenmedarbetare deltar i Kretsloppet 2017
Rekordmånga Pulsenmedarbetare deltar i Kretsloppet 2017
Dela gärna
Dela på Facebook Dela på Twitter Dela på LinkedIn Skicka detta via e-post