Tjänster

Oavsett vilka utmaningar er verksamhet står inför så kan vi alltid erbjuda skräddarsydda lösningar som skapar tydliga resultat. Här kan ni lära er mer om alla de branscher och verksamheter som vi har lång erfarenhet av att arbeta med.

Identitet och accesslösningar

IDENTITETS- OCH ACCESSLÖSNINGAR

Våra lösningar kan hjälpa er skapa en effektiv, automatiserad och säker digital miljö – som är skräddarsydd efter just er verksamhet.

Handelslösningar

HANDELSLÖSNINGAR

Var än mötet med kunden sker så måste de få ett positivt intryck. Vi har systemen som hjälper företag hantera varje del lika bra.

Ekommun

eKOMMUN

Vi erbjuder tjänster som förenklar kommuninvånarnas sökande efter information och samlar alla engagemang på en och samma plats.

Sjäkvbetjäning

SJÄLVBETJÄNING

Vi har tagit fram flera metoder som hjälper organisationer att effektivisera sina arbetsflöden – för att kunna avlasta hela organisationen.

Driftslösningar

DRIFTSLÖSNINGAR

Vi kan ta fram skalbara och skräddarsydda lösningar olika typer av organisationer – som öppnar upp för stora, interna besparingar.

Tjänster för vård och omsorg

TJÄNSTER FÖR VÅRD OCH OMSORG

Våra IT-stöd för socialtjänsten bidrar till att kunna ge mer tid till de som verkligen behöver det, och försäkrar rättssäkra och flexibla processer.

Experttjänster

MOLNTJÄNSTER OCH INFRASTRUKTURLÖSNINGAR

Vi erbjuder paketerade, skalbara och skräddarsydda lösningar som tillåter er att vara flexibla och arbeta utifrån säkra metoder på samma gång.

Business Intelligence

BUSINESS INTELLIGENCE

Pulsens tjänster för analys- och beslutsstöd hjälper företag utvecklas åt nya håll, och utforska nya möjligheter för tillväxt och nytänkande.

Integrationstjänster

INTEGRATIONSTJÄNSTER

Vi kan hjälpa våra kunder skapa ett nav för alla kommunikations-flöden, interna som externa, för att skapa en så välfungerande organisation som möjligt.

Experttjänster

OFFENTLIG UPPHANDLING

För att underlätta och effektivisera för er erbjuder vi hjälp med avtalsteckning inom offentlig upphandling.

Experttjänster

EXPERTTJÄNSTER

Vi är nischade specialister inom en rad olika områden. Så hos oss hittar ni alltid paketerade lösningar som ger snabba, märkbara effekter.

Experttjänster

support

Vi assisterar er egna IT-avdelning med support, drift och hantering av förändringar inom en rad olika områden.