Blundande man i gräset med dator på magen

Driftslösningar

Ni kanske redan har funderat på att lägga ut ert företags IT-drift? I så fall är ni inte ensamma. Många svenska företag har redan gjort det – och betydligt fler är på gång. För genom att lägga ut IT-driften kan ni fokusera på er kärnverksamhet, och lägga mer tid på att utveckla er affär.

Genom att lägga ut ert företags IT-drift på Pulsen får ni en trygg partner som går lite längre i arbetet med att hitta rätt väg för er. Vi utformar en lösning med hjälp av den senaste tekniken, som kommer att vara anpassad för just er organisation och era specifika behov. Med systemet på plats har ni chansen att göra besparingar i både personal och infrastruktur.

Vi erbjuder både skalbara och skräddarsydda lösningar inom drift, som hjälper ert företag att slappna av. För vad som än händer har ni ett stabilt system. Vi arbetar alltid med redundanta lösningar för att försäkra att er drift aldrig ligger nere.

Hos oss har ni dessutom alltid en dedikerad grupp människor som är väl insatta i er IT-drift. Till ert förfogande finns vår Servicedesk i Borås. Via Servicedesken kan alla IT-relaterade frågor hanteras och ni behöver genom detta endast en partner – Pulsen. Servicedesken är bemannad dygnet runt, hela veckan, året om och alla pratar svenska.

Dela gärna
Dela på Facebook Dela på Twitter Dela på LinkedIn Skicka detta via e-post

kontaktbild

Kontaktperson

Martin Hogmalm

VD Pulsen Production AB


kontaktbild

Kontaktperson

Adam Larsgaard

Key Account Manager, Pulsen Production


kontaktbild

Kontaktperson

Stefan Lindström

Key Account Manager, Pulsen Production


kontaktbild

Kontaktperson

Sven-Olof Lundström

Key Account Manager, Pulsen Production