Blundande man i gräset med dator på magen

Mina engagemang

Mina engagemang är en eServiceplattform som gör att medborgarna bara behöver logga in en enda gång för att kunna få tillgång till alla sina engagemang med kommunen.

Mina engagemang fungerar som en portal där man snabbt får en översikt över sina relationer med kommunen, all tillgänglig information och alla tillgängliga tjänster. Ett enkelt och lättnavigerat gränssnitt presenterar en lättillgänglig helhetsbild. Här kan invånarna följa sina livshändelser, se allt från sina föräldrars hemtjänst till sin egen avfallstömning, vattenavläsning och barnens senaste utvecklingssamtal i skolan.

Mina engagemang är ett område inom Pulsen Frames.

Alla kommuner dras med integrationsproblem när det gäller olika verksamhetssystem. Med Mina engagemang kan Pulsen hjälpa er att presentera de olika systemen på ett homogent sätt, både i datorn, på surfplattan och i mobiltelefonen. Även om både verksamheten och kommunens IT-arkitektur lider av allt för många stuprörslösningar, så finns det omedelbara åtgärder att göra med Mina engagemang. Börja där och ge invånarna bästa möjliga service, så kan översynen och uppdateringen av systemen sedan göras i lugn och ro.

Dela gärna
Dela på Facebook Dela på Twitter Dela på LinkedIn Skicka detta via e-post

kontaktbild

Kontaktperson

Dick Orrmyr

Affärsområdesansvarig