Blundande man i gräset med dator på magen

Handelslösningar

När det kommer till handelslösningar finns det inget som är lika viktigt som helhets- upplevelsen. Var ni än möter kunden måste de få samma positiva intryck. Så det gäller att välja ett system som hanterar varje del lika bra.

Varje dag hjälper vi Nordens största e-handelsföretag att hantera upp till 100 000 order från konsumenter i 20 olika länder. Men det spelar ingen roll om det är ett nystartat företag eller en etablerad koncern. Detaljerna är alltid lika viktiga.

För så är det när man arbetar med handel i flera kanaler, omnichannel retailing, eller omnikanal som vi kallar det. Allt måste klaffa samtidigt. Och det är därför vi har utvecklat affärssystemet Harmoney. Det är en skalbar lösning som låter er lägga till just de moduler som ni behöver.

Så oavsett om ni behöver en lösning för fysiska butiker, lager, inköp, transporter, kataloger, e-handel, betalsystem eller vad det än må vara så kan vi hjälpa er samla det i ett och samma system. Och var ni än startar så finns vi med hela vägen – från att välja ut de första byggstenarna till den helhet som ni vill nå.

Dela gärna
Dela på Facebook Dela på Twitter Dela på LinkedIn Skicka detta via e-post
Handelslösningar