Blundande man i gräset med dator på magen

Identitet och accesslösningar

På många företag är metoden för att nå information minst lika betydelsefull som informationen i sig. Samtidigt är just identitets- och accessystem en utmaning för många verksamheter. Men Pulsen har hittat flera lösningar som kan skapa en effektiv, automatiserad och säker digital miljö.

Inom ramarna för IAM – Identity Access Management, så arbetar vi på Pulsen med flera större organisationer inom den privata sektorn. Just nu jobbar vi bland annat på uppdrag av Volvo Cars, Scania, OMX, Handelsbanken och Klarna för att de ska ha en trygg partner genom alla faser. Vi har även tagit fram lösningar för kommuner, landsting och högskolor. Och vare sig det handlar om workshops, utredningar, handlingsplaner, implementering, support eller uppföljning så kan vi erbjuda kunskap och lösningar anpassade efter era Identitet- och Accessbehov.

Våra identitetslösningar hjälper er att automatisera era processer för beställningar av inloggningsuppgifter och systematisera er lagring av kataloger. Genom att införa självservicesystem och delegera ansvaret ner på individnivå kan er verksamhet öka den digitala kvaliteten för alla anställda. På så vis kan ni frigöra resurser till andra uppgifter.

Det kommer ni även kunna göra med hjälp av våra access-lösningar. Inom det området blir tilldelning och revokering av uppgifter lätt ett problem. Så väl som att det ofta saknas en gemensam, stark plattform. Men våra system kan råda bot på det genom att samla olika digitala samlingspunkter och automatisera accesserna.

Dela gärna
Dela på Facebook Dela på Twitter Dela på LinkedIn Skicka detta via e-post