Blundande man i gräset med dator på magen

Integrationstjänster

I takt med att ett företag växer, växer även antalet kommunikationskanaler - internt så väl som externt. Och det som över allt annat behövs är ett nav för alla flöden, för att er organisation ska kunna fungera så smidigt som möjligt.

Pulsen har kunskapen för att effektivisera delningen av all regelbunden information och kommunikation. Vi kan erbjuda en helhetslösning som täcker områden som betalningsförmedling, transport- och distributionsleverantörer, lagersystem, ekonomisystem, affärssystem, Business Intelligence, HR-system och mycket mer.

Vi använder oss av systemen BizTalk och Mule, som är byggda på moduler som vi kan utveckla efter just ert företags behov. Ni får med andra ord ett skräddarsytt integrationscenter som ser till att alla flöden sker utifrån ert gränssnitt, mallar, metoder – helt automatiserat.

Med hjälp av våra tjänster för integration kan ni avlasta er IT-avdelning, och ge dem mer tid till sina övriga uppgifter. Och tillsammans kan vi se till att er verksamhet blir ännu mer flexibel.

Dela gärna
Dela på Facebook Dela på Twitter Dela på LinkedIn Skicka detta via e-post
Integrationstjänster

kontaktbild

Kontaktperson

Dick Orrmyr

Affärsområdesansvarig