Blundande man i gräset med dator på magen

Molntjänster och infrastrukturlösningar

Strukturerade och pålitliga digitala miljöer är alltid lika viktigt - vare sig man pratar om en skola, en global organisation, en kommun eller ett nystartat företag. Samtidigt som vårt behov av flexibilitet, mobilitet och specialanpassade lösningar blir allt större. Därför erbjuder Pulsen paketerade, skalbara och skräddarsydda lösningar, som hjälper er verksamhet att vara mobil, säker och framåttänkande.

En av dessa tjänster kallar vi Pulsen EMS – Enterprise Mobility Suite. Det är en lösning som hjälper er att hantera mobilitet i hela er verksamhet, via en säker och stabil plattform för alla mobila enheter. Lösningen, som är en sammanslagning av flera molntjänster från Microsoft, finns som både EMS Bas och EMS Plus. Dessutom erbjuder vi en mängd olika värdeadderade tjänster som hjälper oss och er att utforma lösningen utifrån just era behov.

Inom ramarna för molntjänster och infrastrukturlösningar erbjuder vi även Pulsen Skolportal. Det är ett heltäckande verktyg för elever, lärare och övrig skolpersonal som hjälper er att effektivisera all kommunikation. Det bidrar även till att ni enkelt kan skapa nya, interna arbetsmetoder, samtidigt som ni bygger upp ett stöd för helt nya pedagogiska processer. Pulsen Skolportal finns också som Bas och Plus samt går att kombinera med en rad olika tjänster - för att ni ska få ut som mycket som möjligt av just er portal.

Vi har även tagit fram Pulsen Quickstart, som hjälper er fördela ansvar och automatisera beställningar eller tjänster. Quickstart innehåller funktioner som gynnar varje del av verksamheten. Oavsett om det handlar om IT-, Marknads-, Ekonomi- eller HR-avdelningen har vi utformat metoder för att automatisera och förenkla arbetsflöden. Pulsen Quickstart kan bland annat användas för att kartlägga interna och externa aktiviteter, hantera och uppdatera mjukvara, attestera och delegera, få ut status på aktiviteter, uppföljning och koppla samman processer och formulär. Vårt mål med lösningen är att alla delar ska fungera var för sig och som en helhet.

Dela gärna
Dela på Facebook Dela på Twitter Dela på LinkedIn Skicka detta via e-post

kontaktbild

Kontaktperson

Dick Orrmyr

Affärsområdesansvarig