Omsorgspodden

Omsorgspodden är en podcast för dig inom omsorgssektorn. Vi pratar om digitalisering av kommunal omsorg, processer, tips och trix, IT-stöd och mycket mer. Vi träffar dessutom spännande personer som delar med sig av sina erfarenheter och kunskaper inom omsorgssidan.


Omsorgspodden produceras av Pulsen Omsorg
och leds av Stina Thorell.


podden pratar med Caroline Och Katarina

Här berättadr de om deras roller som verksamhetskonsulter - om utmaningarna som finns men också om glädjen i att arbeta som ett team.

Tyck till!

Har du tips på vad vi borde ta upp i kommande avsnitt av Omsorgspodden? Eller vill du tycka till om något? Hör av dig till oss!

VårA värdAR

Stina Thorell

Stina Thorell är COO på Pulsen Omsorg. Hon är född och uppvuxen strax utanför Borås, men studerade till Civilingenjör i Linköping. För snart 10 år sedan hamnade Stina på Pulsen Omsorg och har haft ett gäng olika roller inom företaget sedan dess.

Stina gillar när det går undan, både på jobbet och på fritiden. Hon tycker om att springa, ofta blir det efter något av de två barnen, men hon föredrar motionsspåret. Det går, upplyser Stina om, även alldeles utmärkt med tennis.

STINA.THORELL@PULSEN.SE

Linda Arousell, en av programledarna för Omsorgspodden från Pulsen Omsorg

JOSEFINE THEORIN

Josefine Theorin är rekryterare och marknadsansvarig på Pulsen Omsorg. Hon är född och uppvuxen i Mölndal och har studerat till Personalvetare i Skövde och dessutom studerat företagsekonomi i Bournemouth, England.

Som gamal gymnast gillar Josefine att röra på sig och hon spenderar ofta sin tid med att umgås med vänner och familj där favoritsysslan är att leka med brorsbarnen.


Josefine.theorin@pulsen.se

LISA BJÖRKQUIST

Art directorn som nu har axlat rollen som producent för Omsorgspodden. Med utbildning inom industriell design, konsumentdesign samt art direction jobbar hon nu på Pulsen Omsorg med övertygelsen att design kan bidra till mer än bara en fin utsida.

Lisa är göteborgaren som har hjärtat i de småländska skogarna. Fritiden spenderas med en pensel i handen eller ute på äventyr. Utan det obligatoriska fredags-bubblet är hennes liv inte komplett.


Lisa.bjorkquist@pulsen.se

PULSEN OMSORG


Pulsen Omsorg Levererar egenutvecklade systemlösningar till kommunal och privat vård och omsorg.

 

Lösningen Combine är marknadens modernaste stödsystem för den kommunala socialtjänsten.


Tyck till

Vad vill du höra mer om i framtiden?

Kom gärna med feedback samt tips och idéer kring Omsorgspodden.