Aktuellt

Nyheter, artiklar och event från Pulsen

 • Våra medarbetare

  Integration säkrare och billigare än manuellt arbete

  För Pulsen Integrations konsulter Catrin Dahlin och Vilhelm Gard är vinsterna med integration tydliga - man sparar resurser och ökar säkerheten.

 • Pressmeddelande

  Pulsen bland de bästa IT-leverantörerna

  Pulsen placerar sig i toppen när Radar presenterar sin rapport över ledande IT-leverantörer 2020-21. I kategorin ”verksamhetsnära IT” tar Pulsen Omsorg och Pulsen Integration en hedervärd pallplats till följd av sitt proaktiva och gedigna arbete tillsammans med sina kunder.

 • Pressmeddelande

  ”Damfotbollen är framtiden”

  Pulsen går nu in som nationell hållbarhetspartner för Elitfotboll Dam och Presenting Partner för Elitettan, där man ser stora chanser att låta morgondagens teknik stötta morgondagens stjärnor.

 • Nyhet

  Pulsens Veronica Nilsson vinner stipendium för uppsats om digitalisering

  Veronica Nilsson, redovisningsekonom på Pulsen AB, vinner stipendium för sin uppsats om digitalisering och hållbarhet i arbetslivet kopplat till revisorsrollen.

 • Artikel

  Pulsen utsedd till karriärföretag för andra året i rad

  ​Varje år listar Karriärföretagen de 100 arbetsgivare i Sverige som erbjuder de främsta karriär- och utvecklingsmöjligheterna för unga talanger. För andra året i rad tar Pulsen plats på listan som ett av Sveriges Karriärföretag 2021.