”Spännande att få lära känna ett nytt leende”

På Pulsen Konferens och Restaurang Astern står hållbarhet och goda smaker i fokus och det är ständigt något på gång bland konferens- och restauranggäster. Med sexton år i bagaget har Pulsen Konferens blivit den naturliga mötesplatsen för många konferenser i Borås.

Vi träffade Mikael Berglund Hveem strax innan lunchruschen på Astern. Han är ansvarig för både restaurangen och konferensen dagarna är fyllda med möten med männsikor, mat och konferenser.


– I Borås är vi en väletablerad konferensanläggning med gott renommé, inte minst för den goda maten. Vi ser en ny våg av framgångsrika Boråsföretag och engagerat ungt entreprenörskap som gör att mötesmarknaden expanderar. Nu får vi en ny säljansvarig som kommer nå ut till fler verksamheter i staden för att se hur vi kan stötta deras kommande konferenser och möten, säger Mikael Berglund Hveem och fortsätter:

– I dagsläget bygger vår kännedom framför allt på att alltid ge bästa möjliga upplevelse på plats och låter kunderna prata om oss. Med en ny resurs hinner vi dessutom ta hand om fler gäster och göra fler aktiviteter kring Pulsen Konferens. Helt enkelt, det blir ett nytt leende att lära känna för våra gäster.

Mikael

Mikael Berglund Hveem, Konferens- och restaurangansvarig

Just det goda mötet och att man alltid känner sig väntad och välkommen är några av signumen på Pulsen Konferens. Överallt möter man personal som bryr sig om och värnar om alla. Trots att det är en stundtals stressig miljö, framförallt i köket, så ärtt leende aldrig långt borta på Pulsen Konferens och Restaurang Astern. I konferensen finns det rum som tar mellan sex och fyrahundra personer och de flesta går att möblera efter önskemål. Den sköna stämningen, goa kollegor, framåtanda och leenden kommer på köpet för både konferensgäster och medarbetare:

– Vår personal är vana att lösa problem som kan dyka upp. De är till exempel tekniskt kunniga och hjälper alltid till att koppla upp för den som behöver det. Det finns väl inget värre för en föreläsare när tekniken strular och åhörarna sitter förväntansfullt och stirrar på en. Då finns vi där med en hjälpande hand. Trygghet är en viktig känsla, säger Mikael ståendes och blickar ut över Restaurang Astern.


Under flera års tid har det pågått en stor satsning på hållbarhet och KRAV-certifiering på restaurangen där Mikael förklarar det vidare:

– Vi är Borås första KRAV-certifierade lunch- och konferensanläggning. Genom att vara KRAV-certifierad så pushar det oss att varje dag tänka till en extra gång innan vi beställer varor. Dels gäller det kvalitet och pris men lika viktigt är attinte köpa mer än vi behöver, då minimeras svinnet. Överbliven mat säljer vi dagen efter genom appen ”Food rescue - Karma räddar mat” för halva priset. 

Det är full fart på personalen i restaurangen där mycket ska hinna fixas innan klockan slår lunch och de första gästerna kommer in. Leenden är ett av de stora kännetecken på Pulsen Konferens och Restaurang Astern.  Välkommen in!

KONTAKTA OSS

Besöksadress - huvudkontor:

Nils Jakobsonsgatan 5, Borås

Postadress: Box 881, 501 15 Borås

 

Växel: 033-17 18 00

E-post: info@pulsen.se

Faktura: skanning@pulsen.se

 

Alla kontor >

KONTAKTA OSS

 

Besöksadress:

Nils Jakobsonsgatan 5, Borås

Postadress: Box 881, 501 15 Borås

 

Alla kontor >


 

Växel: 033-17 18 00

E-post: info@pulsen.se

Faktura: skanning@pulsen.se


Officiell Facebook-sida för Pulsen
Officiellt Twitterkonto för Pulsen
Officiell LinkedIn-sida för Pulsen
Pressrum på MyNewsdesk för Pulsen