Catalina Bruna ny sälj- och kundansvarig på Pulsen Konferens

Pulsen Konferens stärker ytterligare sin position som konferensanläggning och mötesplats i Borås med rekryteringen av Catalina Bruna till en ny tjänst som sälj- och kundansvarig. Catalina är välkänd bland Elfsborgssupportrar bland annat som speaker på fotbollslagets hemmamatcher och går in i sin nya roll på Pulsen i mitten av juni.

– Jag älskar service och ett gott värdskap! Det ska bli spännande med en ny utmaning och jag hoppas kunna bidra med mina erfarenheter, min person och inte minst ett stort och värdefullt nätverk av kontakter till att växla upp Pulsen Konferens ännu mer. Det kändes som att det stod mitt namn på tjänsten, så det blir väldigt kul att börja, säger Catalina Bruna.


Pulsen har länge funnits hos Catalina Bruna. Hon har varit kommunikationsansvarig på fotbollsklubben IF Elfsborg i sju år och som huvudsponsor till Elfsborg har Pulsen en nära och mångårig relation till klubben. Det var både Pulsen i stort och möjligheten att vara med och ta
Pulsen Konferens framåt till en ännu bättre mötesplats i staden som lockade Catalina.


– Pulsen är ett stort och etablerat företag som jag har hört mycket gott om. Tjänsten i sig
lockade mig och när jag träffade Mikael och Frida kändes det ganska direkt att vi skulle kunna bli ett bra team, vilket är oerhört viktigt. Eftersom tjänsten är ny ska det också bli roligt att få sätta min egen prägel på den och framförallt få lära mig nya saker i en för mig ny bransch, säger Catalina Bruna glatt och förväntansfullt.

 Jag är en positiv person som jobbar hårt, har humor och gör det lilla extra för att våra kunder och gäster skall trivas hos oss. Mitt mål är att fortsätta att jobba på Pulsens konferens goda rykte som Mikael och Frida och alla andra här har byggt upp och bredda kundbasen

Catalina Bruna, ny sälj- och kundansvarig på Pulsen Konferens

Det är just värmen, engagemanget och leendet märker man snabbt av hos henne. Det lyser om henne när hon berättar om vad hon ser fram emot mest på Pulsen Konferens:

– Bland det viktigaste av allt för mig är att ha roligt på jobbet, att jobba i team mot gemensamma mål där var och en bidrar på sitt sätt. Goa kollegor och bra kamratskap betyder allt. Jag gillar konstruktiv kritik, strukturer och att arbeta mot mål, precis så som det verkar vara här på Pulsen. Det känns inspirerande!


– Catalina passar perfekt in i vår affärsidé på alla plan, hon utstrålar lugn och trygghet, har nära till ett leende. Hon inte bara brinner för bra service och kommunikation, utan förstår även hur viktig den delen är för en lyckad kundrelation. Det passar bra i tiden att utöka vårt team med Catalina då vi står inför en uppfräschning av lokalerna som påbörjas nu i sommar. Det är en bra tajming, säger Mikael Berglund Hveem, Konferens- och Restaurangansvarig på Pulsen Konferens.

CATALINA BRUNA

43 år. Bor på Hestra i Borås. Två barn; Sverre 20 år och Tuva 8.


Kommer ursprungligen från Chile där hon har sin släkt. Träffade sin syster för
första gången i höstas när hon besökte familjen i Sydamerika. Har spelat fotboll
till 33-års ålder.


Förutom speaker för IF Elfsborgs hemmamatcher ska hon även vara speaker fördamlandslaget i VM-kvalet mot Kroatien på Gamla Ullevi ”Riktigt kul att de tar in en boråsare i Göteborg”, säger hon.

KONTAKTA OSS

Besöksadress - huvudkontor:

Nils Jakobsonsgatan 5, Borås

Postadress: Box 881, 501 15 Borås

 

Växel: 033-17 18 00

E-post: info@pulsen.se

Faktura: skanning@pulsen.se

 

Alla kontor >

KONTAKTA OSS

 

Besöksadress:

Nils Jakobsonsgatan 5, Borås

Postadress: Box 881, 501 15 Borås

 

Alla kontor >


 

Växel: 033-17 18 00

E-post: info@pulsen.se

Faktura: skanning@pulsen.se


Officiell Facebook-sida för Pulsen
Officiellt Twitterkonto för Pulsen
Officiell LinkedIn-sida för Pulsen
Pressrum på MyNewsdesk för Pulsen