Pulsen stödjer initiativ för en schysstare fotbollskultur

Nu lanseras Initiativ Svensk Fotboll (ISF) och #fotbollsuppropet för att samla alla som vill stötta svensk fotboll i arbetet att ta nästa steg inom jämställdhet, inkludering och schysst uppförande. Pulsen är en av sponsorerna till initiativet.

Jonus Bartholdson och Tom Davidsson i TV4 Sporten den 18 mars.

 

 

– Vår vision och våra mål är givetvis att vi skapar en fotboll för alla, där flickor och pojkar får exakt samma förutsättningar och där barn och ungdomar får möjlighet att utvecklas på samma sätt och där vi har läktare som är fulla av härlig, skön stämning, men som är fria från olagligheter, hotfullhet och hatiska ramsor. Vilka möjligheter det skulle skapa, det vore helt fantastiskt, säger initiativtagaren Tom Davidson till TV4.

 

Pulsenkoncernen är huvudsponsor till de två allsvenska klubbarna IF Elfsborg och Kalmar FF, och koncernens vd Jonus Bartholdson ställer sig bakom initiativet:

 

– Vi är väldigt långsiktiga i våra åtaganden gentemot våra klubbar, men vi behöver också se att klubbarna och deras verksamhet speglar det vi står för. Att förena våra engagemang både för fotbollen och för samhället känns roligt och viktigt. En positiv utveckling av fotbollen på alla nivåer kommer att gynna sporten och samhället på lång sikt, säger Jonus Bartholdson.

Att förena våra engagemang både för fotbollen och för samhället känns roligt och viktigt. En positiv utveckling av fotbollen på alla nivåer kommer att gynna sporten och samhället på lång sikt


Mer information om Initiativ Svensk Fotboll, och möjlighet att skriva under #fotbollsupproret finns på http://www.isf.nu/

 

KONTAKTA OSS

Besöksadress - huvudkontor:

Nils Jakobsonsgatan 5, Borås

Postadress: Box 881, 501 15 Borås

 

Växel: 033-17 18 00

E-post: info@pulsen.se

Faktura: skanning@pulsen.se

 

Alla kontor >

KONTAKTA OSS

 

Besöksadress:

Nils Jakobsonsgatan 5, Borås

Postadress: Box 881, 501 15 Borås

 

Alla kontor >


 

Växel: 033-17 18 00

E-post: info@pulsen.se

Faktura: skanning@pulsen.se


Officiell LinkedIn-sida för Pulsen
Officiell Facebook-sida för Pulsen
Officiell Instagram för Pulsen
Officiellt Twitterkonto för Pulsen
Pressrum på MyNewsdesk för Pulsen
Officiell Youtube-kanal för Pulsen