Gamla telefoner hänger på väggen

Pulsen Integration > Lanserar systemstöd för kontaktcenter

Lanserar systemstöd för kontaktcenter

Pulsen har tillsammans med sin partner Barium, arbetat tätt ihop med den gemensamma kunden Lomma kommun för att utveckla nästa generations kontaktcentersystem. Lösningen är framtagen för att ge kunderna möjligheten att snabbt besvara inkommande frågor, ärenden och klagomål oavsett kontaktyta.

Kraven på att ständigt anpassa sin verksamhet ökar i samhället och har till exempel bidragit till den omfattande digitalisering som just nu pågår inom det offentliga Sverige. Kommuner och andra offentliga verksamheter söker sig till nya och smarta arbetssätt, verksamhetsstöd och strategier för att klara av sina åtaganden med högre kvalitet, till lägre kostnad, med en större flexibilitet och en service som sträcker sig 24/7.


I dagens samhälle behöver verksamheter system som är anpassningsbara till deras dagliga arbete, där förändringar enkelt kan återspeglas i verktyget och där integrationer skapar nya möjligheter med befintliga system.


Kontaktcentersystemet är byggt på plattformen Barium Live – ett webbaserat verktyg för att utveckla affärsprocesser till applikationer. Förutom att det är ett populärt verktyg inom den privata sektorn används även plattformen redan idag av ett flertal kommuner, landsting och myndigheter i främst Sverige och Europa

Vill du veta mer om denna lösning?

KONTAKT

John Torgersson

Interim VD

Shibuya AB

KONTAKTA OSS

Besöksadress - huvudkontor:

Nils Jakobsonsgatan 5, Borås

Postadress: Box 881, 501 15 Borås


Växel: 033-17 18 00

E-post: info@pulsen.se

Faktura: faktura@pulsen.se


Alla kontor >

KONTAKTA OSS

 

Besöksadress:

Nils Jakobsonsgatan 5, Borås

Postadress: Box 881, 501 15 Borås

 

Alla kontor >


 

Växel: 033-17 18 00

E-post: info@pulsen.se

Faktura: skanning@pulsen.se


Officiell LinkedIn-sida för Pulsen
Officiell Facebook-sida för Pulsen
Officiell Instagram för Pulsen
Officiellt Twitterkonto för Pulsen
Pressrum på MyNewsdesk för Pulsen
Officiell Youtube-kanal för Pulsen