kaffekopp och dator

Pulsen Integration > HR-processer i Pulsen Performance

HR-processer i Pulsen Performance

För att attrahera nya medarbetare och behålla befintliga kollegor blir upplevelsen av arbetsgivaren allt viktigare. Genom att säkerställa gemensamma rutiner och ha en effektiv hantering, där man vet att det som ska göras blir gjort i rätt tid och på rätt sätt oavsett vem som ska göra det, så frigör man resurser i organisationen och ger nöjdare medarbetare. Goda och fungerande HR-processer ger ökat stöd för kvalitetssäkrat-, effektivt och professionellt bemötande, av arbetssökande, nyanställda och övriga anställda.

Två kunder lanserar inom kort anställningsprocesser baserat på BariumLive, som ska kopplas till Microsoft FIM/MIM respektive Micro Focus IDM.


Processerna startar i dessa fall från kommunernas eTjänsteplattform (intern eTjänst) respektive Intranät. Därefter sker hantering enkelt, snabbt och kvalitetssäkrat med stöd i Barium Live.


Barium och Pulsen har ett stort antal kunder kring HR-processer. Erfarenheten från dessa har samlats i en ”best practise”, som nu delas kostnadsfritt i Pulsen Performance-samverkan för Barium processer. Först ut är HR-processer för Rekrytering, Hantering av ansökningar och Anställning. Det finns redan intresse från kunder att gå vidare med flera typer av HR-processer.


HR-processerna fungerar både som fristående applikationer och som integrerade till Pulsens lösningar för IAM, eTjänster och webblösningar. Självklart integrerar vi processerna med övriga berörda system och organisationer.

Vill du veta mer om Pulsen Performance?

KONTAKT

Dick Orrmyr

Affärsområdeschef

Pulsen Integration AB

031-709 82 49

KONTAKTA OSS

Besöksadress - huvudkontor:

Nils Jakobsonsgatan 5, Borås

Postadress: Box 881, 501 15 Borås

 

Växel: 033-17 18 00

E-post: info@pulsen.se

Faktura: skanning@pulsen.se

 

Alla kontor >

OM WEBBPLATSEN

KONTAKTA OSS

 

Besöksadress:

Nils Jakobsonsgatan 5, Borås

Postadress: Box 881, 501 15 Borås

 

Alla kontor >


 

Växel: 033-17 18 00

E-post: info@pulsen.se

Faktura: skanning@pulsen.se


Officiell Facebook-sida för Pulsen
Officiellt Twitterkonto för Pulsen
Officiell LinkedIn-sida för Pulsen
Pressrum på MyNewsdesk för Pulsen