Pulsen Integration > Jacob Welsh ny säljchef på Pulsen Integration

Jacob Welsh ny säljchef på Pulsen Integration

Pulsen Integration hjälper verksamheter att skapa bättre digitala informationsflöden. Med lösningar inom bland annat integrationer, identitetshantering och IT-säkerhet är bolaget verksamt på några av IT-marknadens hetaste segment just nu.

Som många av Pulsenkoncernens bolag satsar Pulsen Integration kraftfullt och stärker upp sin organisation för att vara redo på en fortsatt långsiktig tillväxt. Nyast på plats är Jacob Welsh, tidigare från Enfo, som ny sälj- och marknadschef på Pulsen Integration AB.

 

– Jag är ingen förvaltare. Jag drivs av förändringar och vill vara med och bygga och utveckla företagen jag arbetar på. Även om Pulsen har funnits i över 50 år är det ett företag som ständigt utvecklas och utmanar sina kunder för att hänga med i en väldigt snabbrörlig omvärld. Det är det som kommer göra det här jobbet så spännande, säger Jacob Welsh som nyligen började på Pulsen.

 

Allt är inte nytt för Jacob Welsh på Pulsen. I Pulsen Integrations ledningsgrupp finns John Torgersson, vd, och Karin Nordström, COO, som Jacob Welsh arbetat med tidigare på Enfo.

 

– Det här är personer som jag har mycket stort förtroende för och det gjorde beslutet att byta arbetsplats enklare. Det jag också gillar med Pulsen är att det är familjeägt och att det finns en långsiktighet i verksamheten. Nyckeln till att skapa god nytta för kundernas verksamhet är att vi får till långsiktiga partnerskap med kunderna och har fokus på deras behov kring lösningar både i dag och i framtiden, fortsätter Jacob Welsh.

KONTAKTA OSS

Besöksadress - huvudkontor:

Nils Jakobsonsgatan 5, Borås

Postadress: Box 881, 501 15 Borås

 

Växel: 033-17 18 00

E-post: info@pulsen.se

Faktura: skanning@pulsen.se

 

Alla kontor >

KONTAKTA OSS

 

Besöksadress:

Nils Jakobsonsgatan 5, Borås

Postadress: Box 881, 501 15 Borås

 

Alla kontor >


 

Växel: 033-17 18 00

E-post: info@pulsen.se

Faktura: skanning@pulsen.se


Officiell Facebook-sida för Pulsen
Officiellt Twitterkonto för Pulsen
Officiell LinkedIn-sida för Pulsen
Pressrum på MyNewsdesk för Pulsen