Pulsen Integration > Integration och säkerhet med det egna ansvaret i fokus

Integration och säkerhet med det egna ansvaret i fokus

Sälj- och marknadschefen på Pulsen Integration heter sedan i våras Jacob Welsh. I sitt säljteam har han nio medarbetare och är tydlig med sitt budskap – det egna ansvaret. Han kom till Pulsen bland annat tack vare den familjära stämningen. Katarina Bartholdson träffade honom för en intervju.

Se hela intervjun som Katarina Bartholdson på Pulsen AB gjorde med Jacob Welsh i samband med hans start på Pulsen Integration.

– Det är ett familjeägt bolag som har en långsiktighet. Det säger mycket att det finns historik och mycket kunskap här på Pulsen som vi kan lyfta fram till våra kunder, säger Jacob Welsh och fortsätter:

 

– Jag tror på ett tydligt ägandeskap – att det jobbet man gör, det ansvarar man också för. Nu kör vi regionsfokuserat, och då vill jag att mina säljkollegor i Stockholm fattar de beslut som de tycker är nödvändiga. Det ska vara nära till kund.

I många relationer handlar det mycket om att förstå varandra, menar Jacob. 

Det ska finnas ett win-win i ett samarbete. Båda ska vinna på det och det ska finnas en transparens. Våra nya kunder blir vår nya kollega, eftersom vi sitter så nära varandra. 

Jacob Welsh, sälj- och marknadschef på Pulsen Integration

 

RÄTT FOKUS GER LEDANDE STÄLLNING

 

När det kommer till att fokusera på rätt saker menar också Jacob att det är lättare sagt än gjort. IT-branschen utvecklas i raketfart och det är lätt att fokus hamnar fel.

 

– Man kan inte vara bäst på allt. Har man en tenniskarriär där man är grym på backhand och slutar med det för att fokusera på forehand, då kan man bli för generell. Därför är det otroligt viktigt att vi väljer vad vi ska fokusera på, och ser till att vi blir ledande inom det.

 

Målet för Jacob Welsh är glasklart. Att kunden som söker något inom integration och säkerhet vänder sig till Pulsen. Det ska ske bland annat genom att ge marknaden rätt information.


– När en kund ska köpa något idag är de väldigt pålästa innan de ens tar kontakt med en säljare. Där måste vi ge marknaden den informationen genom våra duktiga medarbetare. Kunskapsdelning, helt enkelt, avslutar Jacob Welsh.

KONTAKTA OSS

Besöksadress - huvudkontor:

Nils Jakobsonsgatan 5, Borås

Postadress: Box 881, 501 15 Borås

 

Växel: 033-17 18 00

E-post: info@pulsen.se

Faktura: skanning@pulsen.se

 

Alla kontor >

KONTAKTA OSS

 

Besöksadress:

Nils Jakobsonsgatan 5, Borås

Postadress: Box 881, 501 15 Borås

 

Alla kontor >


 

Växel: 033-17 18 00

E-post: info@pulsen.se

Faktura: skanning@pulsen.se


Officiell Facebook-sida för Pulsen
Officiellt Twitterkonto för Pulsen
Officiell LinkedIn-sida för Pulsen
Pressrum på MyNewsdesk för Pulsen