Pulsen Integration > Mika Wrede ny regionchef för Pulsen Integration region Öst

Mika Wrede ny regionchef på Pulsen Integration region Öst

Integration och Cyber Security är en spännande bransch att verka i enligt Mika Wrede, ny regionchef på Pulsen Integration region Öst. Han har jobbat i bolaget i åtta år i olika kundnära roller – något som gett honom en stor förståelse för kundernas utmaningar. Nu siktar bolaget på att bli det självklara valet inom sina verksamhetsområden i regionen.

Gedigen erfarenhet inom branschen och ett antal år inom bolaget - Mika Wrede har hunnit med en hel del under sina år på Pulsen Integration. Nu går han in i rollen som regionchef i region Öst.

 

– Jag hade tidigare jobbat med leverans och projektledning. När jag började på Pulsen 2011 fortsatte jag inom de områdena och gick sedan vidare mot kundkontakt och försäljning. Genom mina olika roller inom bolaget har jag fått en stor förståelse för kundernas verksamheter och behov. När jag nu går in i rollen som regionchef gör jag det med kundernas intressen i fokus, säger Mika Wrede.

 

Integration och Cyber Security är områden som ständigt är i rörelse och som alla behöver ta ställning till. Pulsen Integration vägleder med sin expertis stora och små organisationer i integrations- och informationssäkerhetsfrågor.

 

– Det är två områden där man som organisation behöver vara på tå. Hoten finns där och blir man utsatt för angrepp finns det mycket som står på spel. Det är alltid bättre att förebygga, säger Mika Wrede och fortsätter:

 

– Vi har en oerhörd kompetens och erfarenhet i bolaget, och är många som brinner för integration och Cyber Security. En av flera anledningar till att jag så starkt tror på Pulsen Integration är att de områden vi valt att verka inom är så spännande och föränderliga. Jobbet vi gör är väldigt viktigt – och vi vänder oss till såväl statliga som kommunala och privata organisationer.

 

Pulsen Integration har med sina kunniga medarbetare stor branschkännedom och målet för bolaget är tydligt: att bli en av Nordens ledande leverantörer inom integration och Cyber Security.

 

– Det finns givetvis konkurrens, men inom våra fokusområden har vi marknadsledande lösningar och tjänster. Vi vill vara det självklara valet inom integration och Cyber Security i vår region, säger Mika Wrede avslutningsvis.

Mika wrede

Ny som regionchef på Pulsen Integration region Öst

 

Mika kommer ursprungligen från Olofström i Blekinge, men bor idag i västerort i Stockholm tillsammans med sin familj. Han spelar gärna golf och fyller på energidepåerna genom löpning.

KONTAKTA OSS

Besöksadress - huvudkontor:

Nils Jakobsonsgatan 5, Borås

Postadress: Box 881, 501 15 Borås

 

Växel: 033-17 18 00

E-post: info@pulsen.se

Faktura: skanning@pulsen.se

 

Alla kontor >

KONTAKTA OSS

 

Besöksadress:

Nils Jakobsonsgatan 5, Borås

Postadress: Box 881, 501 15 Borås

 

Alla kontor >


 

Växel: 033-17 18 00

E-post: info@pulsen.se

Faktura: skanning@pulsen.se


Officiell Facebook-sida för Pulsen
Officiellt Twitterkonto för Pulsen
Officiell LinkedIn-sida för Pulsen
Pressrum på MyNewsdesk för Pulsen