Pulsen Integration > Traineeprogram säkrar kunskapsspridning

Pulsen Integration säkrar kunskapsspridning genom traineeprogram

För att dela med sig av sin breda kunskap och utbilda nya talanger startar Pulsen Integration ett traineeprogram under hösten. Utbildningen fokuseras kring integration och Cyber Security, och kommer ge deltagarna både teoretisk och praktisk kunskap inom bolagets expertområden.

Pulsen Integration drar under hösten igång ett traineeprogram för att sprida kunskap inom sina fokusområden integration och Cyber Security. Sex personer har nu anställts i Malmö och sex i Göteborg, och utbildningen kommer att pågå i ett halvår från och med augusti.

 

– Planeringsarbetet är i full gång och programmet kommer att vara späckat med bra innehåll inom integration och Cyber Security. Vi kommer göra ett jäkligt bra traineeprogram som ger verklig kunskap till deltagarna, säger Johan Lindahl, ansvarig för programmet på Pulsen Integration.

 

Deltagarna i traineeprogrammet kommer att få arbeta med riktiga uppdrag med leveranser mot kund varvat med gedigen praktisk och teoretisk utbildning.

 

– Vi har en enorm kompetens i bolaget som vi kommer dra nytta av under programmet. Det är också ett bra sätt för oss att rekrytera nya talanger som får en riktigt bra grund att stå på. Vi ser alla verkligen fram emot detta, säger Johan Lindahl.

KONTAKTA OSS

Besöksadress - huvudkontor:

Nils Jakobsonsgatan 5, Borås

Postadress: Box 881, 501 15 Borås


Växel: 033-17 18 00

E-post: info@pulsen.se

Faktura: faktura@pulsen.se


Alla kontor >

KONTAKTA OSS

 

Besöksadress:

Nils Jakobsonsgatan 5, Borås

Postadress: Box 881, 501 15 Borås

 

Alla kontor >


 

Växel: 033-17 18 00

E-post: info@pulsen.se

Faktura: skanning@pulsen.se


Officiell LinkedIn-sida för Pulsen
Officiell Facebook-sida för Pulsen
Officiell Instagram för Pulsen
Officiellt Twitterkonto för Pulsen
Pressrum på MyNewsdesk för Pulsen
Officiell Youtube-kanal för Pulsen