Pulsen Integration > Lunch & Learn: introduktion till API Management

Lunch & Learn: introduktion till API management

En av de viktigaste möjliggörarna för digitalisering är utveckling av API:er för att exponera tjänster och data - både internt och till externa parter. Vi på Pulsen Integration bjuder nu in till en Lunch & Learn med fokus på API Management.

I takt med att digitaliseringen skapar nya möjligheter uppstår ofta kraven att exponera interna verksamhetsdata till externa parter, alternativt konsumera externa SaaS tjänster. Hur kan en verksamhet strukturera sina API:er och skapa en mötesplats för konsumenter av olika slag? Det är här API Management oftast kommer in i bilden och kan hjälpa verksamheten att äga sina APIer.

Samtidigt måste man se till att utvecklingen följer existerande best practises, ha säkerhet i åtanke, följa CI/CD mönster och vara agil.

 

På detta kostnadsfria seminarie/webbinarie går vi igenom grundläggande ”use case”, testar setup av enklare API:er samt går igenom de komponenter som tillsammans utgör en API Management-plattform. Vi utgår ifrån Microsofts Azure API Management-plattform men koncepten kan tillämpas på andra liknande plattformar.

 

 

Pulsen erbjuder experttjänster och helhetsåtaganden där vi kan hjälpa till med utveckling, arkitektur, säkerhet och migrering till en API Management plattform. Vi arbetar med en helhetssyn och hjälper gärna till med att ta fram strategier för hur APIer bäst tillämpas inom en verksamhet. Slutligen kan vi agera som rådgivare för att tillsammans tillsätta best practises för att underlätta utvecklingen.

 

Välkommen till en grundläggande genomgång av API Management!

 

Lunch & Learn kommer att hållas på Pulsen Integrations kontor i Malmö. Kan du inte närvara fysiskt går det även bra att delta via ett webbinarie. Anmäl dig till det som passar dig bäst redan idag!

 

jag anmäler mig till webbinariet

DATUM: 14 juni 2019

TID: 12.00-12.45

 

ANMÄLan tILL WEBBINARIe

jag anmäler mig till lunch & Learn på malmökontoret


Multiple selection

Information

TID: 12.00-12.45

DATUM: 14 juni 2019

PLATS: Pulsen Integrations kontor, Carlsgatan 12A, Malmö eller via webbinarie

KONTAKTA OSS

Besöksadress - huvudkontor:

Nils Jakobsonsgatan 5, Borås

Postadress: Box 881, 501 15 Borås

 

Växel: 033-17 18 00

E-post: info@pulsen.se

Faktura: skanning@pulsen.se

 

Alla kontor >

KONTAKTA OSS

 

Besöksadress:

Nils Jakobsonsgatan 5, Borås

Postadress: Box 881, 501 15 Borås

 

Alla kontor >


 

Växel: 033-17 18 00

E-post: info@pulsen.se

Faktura: skanning@pulsen.se


Officiell Facebook-sida för Pulsen
Officiellt Twitterkonto för Pulsen
Officiell LinkedIn-sida för Pulsen
Pressrum på MyNewsdesk för Pulsen