Självbetjäning

Enklare och effektivare processer

Självbetjäning

I många organisationer läggs det lätt mycket tid på manuella processer – och det går ofta ut över både administrationen, IT-avdelningen och många andra som blir tvungna att rikta sin uppmärksamhet från övriga arbetsuppgifter. Det är därför vi har tagit fram flera metoder för att hjälpa er effektivisera era arbetsflöden.

Vi har sett det hända både i den offentliga sektorn och i privata organisationer. Det kan handla om allt från att beställa nya nyckelbrickor till att starta upp en ny arbetsyta för ett projekt. Det finns, oavsett vilket, inte alltid utarbetade metoder och system för att flödet ska bli så effektivt som möjligt. Och lösningen på den här utmaningen heter självbetjäning.

 

Vi erbjuder lösningar som framförallt tar ner ansvaret på individnivå. Det kan vi göra genom att automatisera era externa godkännandeflöden, paketera användbara eTjänster och erbjuda lättillgängliga moduler för beställningar av material eller dylikt. Helt enkelt metoder som avlastar flera olika delar av er organisation. Vi samlar de funktioner som ni har störst behov av – och förenklar sättet de hanteras på.

 

Vårt ramverk för självbetjäning gör att vi kan skräddarsy er lösning efter just era behov, så att användarnyttan blir maximal. Dessutom lagras alltid all information på säkert sätt. På så vis kan ni följa upp ärenden och använda dem som underlag för det fortsatta arbetet. Pulsens ramverk för Självbetjäning ger er verktygen för att ni skall få ut maximalt av er organisation - och vi finns alltid tillgängliga för ert nästa steg i att effektivisera er organisation, processer och möjlighet till förenkla vardagen för alla.

Jag vill boka en demo

KONTAKT

Dick Orrmyr

Senior Strategy Consultant

Pulsen Integration AB

KONTAKT

André Hallberg

Service Manager

Pulsen Integration AB

KONTAKTA OSS

Besöksadress - huvudkontor:

Nils Jakobsonsgatan 5, Borås

Postadress: Box 881, 501 15 Borås

 

Växel: 033-17 18 00

E-post: info@pulsen.se

Faktura: skanning@pulsen.se

 

Alla kontor >

KONTAKTA OSS

 

Besöksadress:

Nils Jakobsonsgatan 5, Borås

Postadress: Box 881, 501 15 Borås

 

Alla kontor >


 

Växel: 033-17 18 00

E-post: info@pulsen.se

Faktura: skanning@pulsen.se


Officiell Facebook-sida för Pulsen
Officiellt Twitterkonto för Pulsen
Officiell LinkedIn-sida för Pulsen
Pressrum på MyNewsdesk för Pulsen