Effektivisera all hantering av Google Apps

Identitets- och behörighetshantering

Effektivisera all hantering av Google Apps

Pulsen Google Apps Management agenten har stöd för att utföra såväl fulla läsningar som att bara läsa ut förändringar. Detta gör att agenten endast levererar relevant data till identitetsplattformen som därmed slipper gå igenom en massa onödig data.

Skräddarsy din Google Apps-miljö

Genom att nyttja denna agent kan du skräddarsy din Google Apps-miljö efter dina specifika krav. Det finns inga begränsningar i att du t ex måste ha en katalogtjänst internt som sedan synkroniseras till Google Apps.

 

Säker kommunikation

För en säker kommunikation nyttjas endast de certifikat som Google själv genererar, och agenten kommunicerar krypterat med Google via HTTPS. Agenten arbetar mot Googles senaste API ”Admin SDK”.

 

Utbyggbar

Agenten är utbyggbar och förberedd för nya tjänster som kan tillkomma i en molntjänst som Google Apps, vilket säkerställer funktionalitet för framtiden.

 

Funktionsöversikt

 

Användarhantering

Agenten möjliggör en effektiv användarhantering under hela identitetens livscykel med uppskapande, förändringar och borttag. Automatiserade regelverk anpassade efter dina krav styr bland annat aktivering och inaktivering av användarkonton i Google Apps, byte av namn och e-postadresser inklusive aliashantering och sekundära e-postadresser samt lösenordsadministration. Genom specialanpassade uppgifter och möjliggörs även styrning av hur användaren presenteras i Google Apps adressbok.

 

Grupphantering

Genom management agenten ges även möjligheter att automatisera grupphanteringen i Google Apps med t ex byte av e-postadress och gruppnamn. Dynamiska regelverk tillåter samtidigt att rättigheter på grupperna styrs för såväl medlemskap som ägandeskap, men även rättighetsstrukturer för grupperna i form av t ex vem som har rättigheter att kontakta ägare till en specifik grupp. Precis som för användarhanteringen erbjuds även möjlighet att styra hur grupper presenteras i Google Apps adressbok.

 

Närhet till utveckling och support

Med Pulsen Google Apps Management agent får du en komponent som på ett smidigt sätt kan utvecklas med dina föränderliga behov och krav. Det är vi på Pulsen som skapat agenten och det är också vi som fintrimmar, utvecklar och kontinuerligt anpassar den efter marknadens behov. Med kontor runt om i Sverige finns vi nära dig när du behöver oss. Installationen görs av oss på Pulsen.

Jag vill boka en demo

KONTAKT

Johan Kronander

Konsult och projektledare, IAM

Pulsen Integration

KONTAKTA OSS

Besöksadress - huvudkontor:

Nils Jakobsonsgatan 5, Borås

Postadress: Box 881, 501 15 Borås

 

Växel: 033-17 18 00

E-post: info@pulsen.se

Faktura: skanning@pulsen.se

 

Alla kontor >

KONTAKTA OSS

 

Besöksadress:

Nils Jakobsonsgatan 5, Borås

Postadress: Box 881, 501 15 Borås

 

Alla kontor >


 

Växel: 033-17 18 00

E-post: info@pulsen.se

Faktura: skanning@pulsen.se


Officiell Facebook-sida för Pulsen
Officiellt Twitterkonto för Pulsen
Officiell LinkedIn-sida för Pulsen
Pressrum på MyNewsdesk för Pulsen