Combinekunden Hammarö utsedd till årets eHälsokommun 2019

Det står nu klart att Hammarö kommun får utmärkelsen Årets eHälsokommun 2019 tack vare sitt målinriktade arbete med digitalisering. Hammarö kommun har använt Combine, Pulsen Omsorgs system för socialtjänsten, sedan 2016.

Varje år utser Vitalis Årets eHälsokommun – en utmärkelse i digitaliseringens tecken. Priset syftar till att ge Sveriges kommuner chansen att visa hur de använder digitalisering för att uppnå regeringens och SKL:s gemensamma eHälsovision. I år fick Combinekunden Hammarö kommun priset, och i motiveringen kan man bland annat läsa:

 

”Med ett imponerande, målinriktat och sällsynt kraftfullt arbete har man på kort tid flyttat fram positionerna och lagt grunden för en långsiktigt hållbar utveckling.”

 

Hammarö kommun har använt Combine, Pulsen Omsorgs system för socialtjänsten, sedan 2016.

 

– Att få pris för sitt digitaliseringsarbete är ett kvitto på att vågade satsningar varit rätt väg att gå. Det har varit härligt omtumlande och det känns riktigt kul att få detta erkännande. Hammarö kommuns socialförvaltning och socialnämndens politiker har vågat satsa på digitala innovativa lösningar. Ambitionen är och har varit att alltid ligga i framkant och samtidigt fokusera på användarnyttan, säger Eva Steinlechner, IT-samordnare på Hammarö kommun, om utmärkelsen.

 

Foto: Vitalis

se även

intresseanmälan

Information som lämnas i formuläret kommer bearbetas av Pulsen för att uppfylla formulärets syfte samt kan komma att användas för att skicka relevant information från Pulsen.Håll dig uppdaterad 


Information som lämnas i formuläret kommer bearbetas av Pulsen och användas för att skicka relevant information från oss.