Upplands Väsby förlänger avtalet med Pulsen Omsorg – väljer Combine för framtiden

Upplands Väsby kommun är en av de kunder som använt Pulsen Omsorgs verksamhetssystem Combine allra längst. Nu väljer kommunen att förlänga avtalet med bolaget, och kommer således ta del av marknadens modernaste omsorgslösning i flera år framöver.

Upplands Väsby kommun norr om Stockholm har med sina 46.000 invånare varit användare av Pulsen Omsorgs verksamhetssystem Combine sedan systemet först utvecklades år 2012. Samarbetet sträcker sig dock ända bak till 2007, och kommunen har under åren varit en viktig del i utformningen av Combine.

 

Avtalet, som startar 2022 och sträcker sig över 4+2 år, innebär att Upplands Väsby tillsammans med Pulsen Omsorgs andra kunder kommer få marknadens modernaste omsorgslösning.

 

– Vi ser stora fördelar med nya Combine. Användarna är väldigt glada över den utveckling som hittills har gjorts - ett exempel är journalanteckningar som förbättrats kraftigt. Vi ser fram emot att användarnas jobb förenklas ytterligare med färre klick och smidigare processer, säger Madeleine Hedqvist Nordholm, utvecklingsledare på Social- och omsorgskontoret på Upplands Väsby kommun.

– Upplands Väsby kommun är en av de kunder som varit med ända sedan Combine skapades. De har varit väldigt viktiga längs vägen och bidragit med mycket värdefull kunskap i utvecklingen av nya Combine som är framtidens verksamhetssytem. Vi är naturligtvis väldigt glada över att fortsätta partnerskapet och ha Upplands Väsby med oss på resan mot ett mer digitaliserat välfärdssamhälle, säger Magnus Skebäck, vd på Pulsen Omsorg avslutningsvis.

KONTAKT

Magnus Skebäck

VD

Pulsen Omsorg AB

Håll dig uppdaterad 


Information som lämnas i formuläret kommer bearbetas av Pulsen och användas för att skicka relevant information från oss.