Pulsen Omsorg i topp bland IT-leverantörer

Pulsen Omsorg och systerbolaget Pulsen Integration placerar sig i toppen när Radar presenterar sin rapport över ledande IT-leverantörer 2020-21. De hamnar på en andraplats i kategorin ”verksamhetsnära IT” tack vare sitt proaktiva och gedigna arbete tillsammans med sina kunder.

Radar släppte i förra veckan den viktiga rapporten Leverantörskvalitet 2020/21. Rapporten mäter årligen kvalitet och värdeskapande i relationen mellan kunder och leverantörer inom IT-området i Sverige. Regionala och lokala leverantörer är de stora vinnarna, som också skapat mest kundnöjdhet. Inom området verksamhetsnära IT placerar sig Pulsen på plats två.

 

Magnus Skebäck

Magnus Skebäck är vd för Pulsen Omsorg.

Vi är självklart väldigt stolta över det fina samarbete vi har med våra kunder. Vi verkar inom en samhällsviktig bransch och för oss är det inte bara viktigt - utan essentiellt - att lyssna på våra kunder. Det är bara tillsammans vi bygger ett bättre välfärdssamhälle, kommenterar Magnus Skebäck, vd på Pulsen Omsorg.


Om Radars rapport

Pulsen är ledande på att skapa operativa, taktiska och strategiska värden hos sina kunder under det speciella året 2020 enligt Radars stora leverantörskvalitetsgranskning.


Varje år genomför Radar en större undersökning runt kundupplevda värden och kvalitet. I år deltog över 1 000 svenska verksamheter i att bedöma sina leverantörer i vad som är Sveriges största kvantitativa undersökning hos IT-beslutsfattare runt levererad kundnöjdhet och kundvärde.

se pressmeddelandet på Mynewsdesk

KONTAKT

Magnus Skebäck

VD

Pulsen Omsorg AB

Håll dig uppdaterad 


Information som lämnas i formuläret kommer bearbetas av Pulsen och användas för att skicka relevant information från oss.