Pulsen Omsorg > Så förenklar du planering inom omsorg med Kompanion

Så förenklar du planering inom omsorg med Kompanion

Webbinarium: Planering ska vara förutsägbar, smart och säker! För att nå dit behöver man rätt verktyg. I detta kostnadsfria webbinarium går Pulsen Omsorgs partner Kompanion igenom sina lättanvända verktyg för detaljplanering inom omsorgen.

Kompanion är en av Pulsen Omsorgs närmsta samarbetspartner när det gäller lättanvända verktyg för detaljplanering inom till exempel hemtjänst, boendestöd och andra verksamheter.

 

Kompanion har funktioner för såväl ruttoptimering som ”fasta turer”, restidsberäkning för olika fordon och möjlighet att byta fordon under dagen. Som användare i systemet får du information om bemanningsbehov, effektivitet och övriga nyckeltal för att kunna jobba aktivt med dessa i planeringen. Verktyget gör det enkelt att ta hand om dagliga förändringar för såväl kunder som personal.

 

Kompanion integrerar dessutom med många andra system som redan används av verksamheten, som schemasystem och system för tid- och insatsrapportering. Medarbetarna på Kompanion kommer själva från vård- och omsorgsyrken och lägger stor vikt vid att förstå och ha god kunskap i de utmaningar deras kunder dagligen står inför. Detta genomsyrar såväl Kompanion som system, deras support och de utbildningar de erbjuder.

 

Kompanion finns idag hos ett 40-tal kommuner i Sverige, alltifrån stora Göteborgs Stad på västkusten, till lilla Älvsbyn i norr. Det är helt enkelt ett väletablerat och tryggt planeringssystem!


KONTAKTA OSS

Besöksadress - huvudkontor:

Nils Jakobsonsgatan 5, Borås

Postadress: Box 881, 501 15 Borås

 

Växel: 033-17 18 00

E-post: info@pulsen.se

Faktura: skanning@pulsen.se

 

Alla kontor >

KONTAKTA OSS

 

Besöksadress:

Nils Jakobsonsgatan 5, Borås

Postadress: Box 881, 501 15 Borås

 

Alla kontor >


 

Växel: 033-17 18 00

E-post: info@pulsen.se

Faktura: skanning@pulsen.se


Officiell Facebook-sida för Pulsen
Officiellt Twitterkonto för Pulsen
Officiell LinkedIn-sida för Pulsen
Pressrum på MyNewsdesk för Pulsen