KARRIÄR

01

Konsulttjänster inom omsorg

Stöd och specialistkompetens för er verksamhet

02

Utbildningar

Kompetenshöjning och kunskapsspridning för att vidareutveckla er verksamhet

03

FÖRSTA LINJENS SUPPORT

Hantering av incidenter och stöd till er verksamhet i dagliga behov och önskemål

Karriär

Lediga jobb på Pulsen Omsorg

Pulsen har legat i framkant sedan 1964. Det tänker vi fortsätta med. Därför söker vi dig som har både kompetens och stort engagemang inom våra specialistområden.

Att ligga i framkant kräver både energi och nyskapande idéer. Pulsen befinner sig just nu i en av företagets största förändringsprocesser. Vi kraftsamlar för att bli framtidens mest spännande tjänsteleverantör inom svensk IT. Vi söker därför kompetenta och erfarna medarbetare som kan kombinera affärskunskap och teknisk förståelse med branschkompetens från våra nyckelbranscher.

 

Är det dig vi söker?

 

 

Aktuella tjänster

Pulsen Omsorg

Pulsen Omsorg levererar egenutvecklade systemlösningar, Magna Cura och combine, till kommunal och privat vård och omsorg. Magna Cura är en tjänst för äldre- och handikappomsorgen samt individ- och familjeomsorgen som använts av kommuner och förädlats av Pulsen under cirka 30 år. Lösningen combine är marknadens modernaste stödsystem för den kommunala socialtjänsten.

 

Pulsen Omsorg är en del av Pulsenkoncernen.

  

Vår kultur

Pulsens varumärke bygger sig inte självt. Det görs varje dag av oss som arbetar på Pulsen. När vi svarar i telefon, planerar ett projekt, tänker ut nya lösningar, ordnar en kundträff, går på lunch eller möter en kollega i korridoren är vi alla med och formar varumärket. Personalen är Pulsens absolut viktigaste tillgång och det är när vi hjälps åt som vi är som allra starkast. Det är också då det blir som allra roligast.

 

Välkommen att jobba tillsammans med oss på Pulsen!

Läs vidare

Pulsen är ett Karriärföretag

Pulsen utsedd till

Karriärföretag 2020

OM PULSEN

Vi vill vara med och skapa en bättre omvärld. För oss går vägen dit genom IT. Med digitalisering och teknisk utveckling kan vi förenkla vardagen för många, både på jobbet och i vardagen.

Läs vidare på pulsen.se/why 

Håll dig uppdaterad 


Information som lämnas i formuläret kommer bearbetas av Pulsen och användas för att skicka relevant information från oss.