KARRIÄR

Karriär på Pulsen Omsorg

Pulsen Omsorg har legat i framkant sedan 1964. Det tänker vi fortsätta med. Hos oss har du chansen att få arbeta med ett av Sveriges största IT-projekt där vi lägger grunden för ett nytt ekosystem av produkter som stöttar våra invånare och omsorgspersonal i vardagen. Just nu arbetar vi med grunden för vår framtid, vill du vara med?

Se våra lediga tjänster nedan eller skicka in en spontanansökan!


LÄR KÄNNA OSS!


Pulsen Omsorg levererar tjänster och lösningar som syftar till att höja kvaliteten inom social omsorg för Sveriges kommuner och privata vårdgivare. Med hjärtat i fokus strävar vi mot att ge Sveriges medborgare en social välfärd i världsklass.


Genom att involvera våra kunder i utvecklingen inom samtliga områden tar vi vara på ovärderlig kunskap och skapar lösningar som ger direkt nytta i verksamheterna. Vi verkar inom en samhällsviktig bransch och för oss är det inte bara viktigt - utan essentiellt - att lyssna på våra kunder. Det är bara tillsammans vi bygger ett bättre välfärdssamhälle.

Vi är cirka 100 medarbetare med olika värdefulla kompetenser. Med tätt samarbete och rätt fokus arbetar vi kontinuerligt mot en gemensam vision. Vi tror att man med små medel kan skapa den stora skillnaden för den sociala omsorgen i stort. Vill du vara med och bidra till en hög kvalitet inom Sveriges välfärd så är vi bolaget för dig.


  

BLI En DeL AV VÅRT TEAM


Som medarbetare hos oss har du en möjlighet att utveckla framtidens möjliggörare för social välfärd. Förutom en chans till personlig utveckling inom ditt område ges också en möjlighet att tillsammans med dina medarbetare driva företaget framåt. På Pulsen Omsorg är de anställda i centrum och vi arbetar hela tiden för att skapa en arbetskultur och en arbetsplats som är trygg, utvecklande och inspirerande.


Välkommen att jobba tillsammans med oss på Pulsen Omsorg!

frågor? KONTAKTA MIG

KONTAKT

JosefinE Theorin

Talent Acquisition & Marknadsansvarig

Pulsen Omsorg AB

Läs vidare

Pulsen är ett Karriärföretag

Pulsen utsedd till

Karriärföretag 2021

OM PULSEN

Vi vill vara med och skapa en bättre omvärld. För oss går vägen dit genom IT. Med digitalisering och teknisk utveckling kan vi förenkla vardagen för många, både på jobbet och i vardagen.

Läs vidare på pulsen.se/why 

Håll dig uppdaterad 


Information som lämnas i formuläret kommer bearbetas av Pulsen och användas för att skicka relevant information från oss.