Combine

SSBTEK

Med SSBTEK i Combine kan era handläggare snabbare få tillgång till information om kunderna inför ett beslut om ekonomiskt bistånd.

Med SSBTEK gör handläggaren enkelt den sökning som behövs i ärendet och får svar direkt. Med några knapptryckningar får handläggaren en helhetsbild på kundens aktuella utbetalningar och möjlighet till fördjupad information. Med en enkel hantering kan beloppen sedan flyttas in i beräkningsunderlaget. Bättre information och snabbare handläggning ger mer tid till handläggaren att arbeta med kunderna istället för att sitta i till exempel telefonkö. Detta ger ett mervärde både för kunderna som får ett bättre stöd från handläggaren och för kommunerna som får en mer effektiv handläggning och minskar risken för felaktiga beslut om ekonomiskt bistånd.


*SSBTEK står för Sammansatt Bastjänst Ekonomisk Bistånd och är en sammansatt bastjänst som förmedlar information från flera statliga myndigheter och organisationer; a-kassorna, Arbetsförmedlingen, Centrala studiestödsnämnden, Försäkringskassan, Pensionsmyndigheten och Skatteverket. Tjänsten har utvecklats inom ramen för E-delegationsprojektet Effektiv informationsförsörjning.

Produktblad

Jag vill veta mer om SSBTEK

KONTAKT

Pulsen Omsorg

 

Hitta din kontaktperson på

Om Pulsen Omsorg / KontaktKONTAKTA OSS

Besöksadress - huvudkontor:

Nils Jakobsonsgatan 5, Borås

Postadress: Box 881, 501 15 Borås


Växel: 033-17 18 00

E-post: info@pulsen.se

Faktura: faktura@pulsen.se


Alla kontor >

KONTAKTA OSS

 

Besöksadress:

Nils Jakobsonsgatan 5, Borås

Postadress: Box 881, 501 15 Borås

 

Alla kontor >


 

Växel: 033-17 18 00

E-post: info@pulsen.se

Faktura: skanning@pulsen.se


Officiell LinkedIn-sida för Pulsen
Officiell Facebook-sida för Pulsen
Officiell Instagram för Pulsen
Officiellt Twitterkonto för Pulsen
Pressrum på MyNewsdesk för Pulsen
Officiell Youtube-kanal för Pulsen