Omsorgspodden

Omsorgspodden är en podcast för dig inom omsorgssektorn. Vi pratar om digitalisering av kommunal omsorg, processer, tips och trix, IT-stöd och mycket mer. Vi träffar dessutom spännande personer som delar med sig av sina erfarenheter och kunskaper inom omsorgssidan.


Omsorgspodden produceras av Pulsen Omsorg
och leds av Stina Thorell och Maria Bergholm.


Prenumerera via soundcloud

Caroline Andersson

Vi träffar Caroline Andersson, VD för Governo ett managementkonsultbolag som kan det här med offentlig sektor. Caroline sitter även med i Pulsen Omsorgs styrelse - en riktig fullträff!


Tyck till om Omsorgspodden

Har du tips på vad vi borde ta upp i kommande poddavsnitt? Eller vill du tycka till om något? Här av dig till oss.

Våra värdar

Stina Thorell

Stina Thorell är konsultchef på Pulsen Omsorg. Hon är född och uppvuxen strax utanför Borås, men studerade till Civilingenjör i Linköping. För snart 10 år sedan hamnade Stina på Pulsen och har haft ett gäng olika roller inom företaget sedan dess.

Stina gillar när det går undan, både på jobbet och på fritiden. Hon tycker om att springa, ofta blir det efter något av de två barnen, men hon föredrar motionsspåret. Det går, upplyser Stina om, även alldeles utmärkt med tennis.

STINA.THORELL@PULSEN.SE

Linda Arousell, en av programledarna för Omsorgspodden från Pulsen Omsorg

Maria Bergholm

Maria Bergholm är kommunikatör Pulsen Omsorg. Innan Maria började på Pulsen 2019 har hon arbetat med marknadsföring och kommunikation på bland andra ICA Sverige AB och Borås TME. Hon är född och uppvuxen i Brämhult strax utanför Borås.

Maria har ett gediget häst- och ridintresse så en stor del av fritiden spenderas i stallet och tillsammans med den egna hästen.

maria.bergholm@pulsen.se

Pulsen Omsorg

Pulsen Omsorg levererar egenutvecklade systemlösningar till kommunal och privat vård och omsorg.

Lösningen Combine är marknadens modernaste stödsystem för den kommunala socialtjänsten.

OM PULSEN OMSORG

Tyck till

Vad vill du höra mer om i framtiden?

Kom gärna med feedback samt tips och idéer kring Omsorgspodden.
Håll dig uppdaterad 


Information som lämnas i formuläret kommer bearbetas av Pulsen och användas för att skicka relevant information från oss.