Omsorgspodden

Inera

I detta avsnitt av Omsorgspodden vidgar vi våra vyer. På Söder i Stockholm spelar vi in vårt tredje avsnitt hos Inera. Vi pratar med Linda, Madeleine och Jenny på Inera om deras uppdrag och tjänster.

Digitalisering inom vård och omsorg har länge varit Ineras kärnområde. Bolaget koordinerar och utvecklar gemensamma digitala lösningar till nytta för invånare, medarbetare och beslutsfattare, däribland tjänsterna på vårdguiden 1177.

 

Våren 2017 blev Sveriges Kommuner och Landsting huvudägare i Inera. Bolaget ägs nu gemensamt av samtliga landsting, SKL och majoriteten av Sveriges kommuner. Därmed har Ineras uppdrag även utvidgades till att även omfatta kommunernas verksamhetsområden. Syftet är att öka tempot i digitaliseringen genom att återanvända Ineras kompetens och bredda Ineras tjänsteutbud.

 

I det här avsnittet träffar vi Linda Hermansson, Madeleine Hammarström och

Jenny Juremalm på Inera för att prata om Ineras uppdrag och om deras tjänster.

 

 

I kommande podsavsnitt kommer vi återkomma till Inera och dyka djupa ner i vissa av deras tjänster. Om du har frågor kring Inera, skicka dem gärna till oss på omsorgspodden@pulsen.se. Men just nu, välkommen till avsnitt 3 av Omsorgspodden.

Lyssna direkt

Prenumerera på Omsorgspodden

Ge dina synpunkter
Håll dig uppdaterad 


Information som lämnas i formuläret kommer bearbetas av Pulsen och användas för att skicka relevant information från oss.