Omsorgspodden

Hållbarhet inom Pulsenkoncernen

För Pulsen har långsiktighet alltid varit en ledstjärna. Det har gällt i relationen med kunder och samarbetspartner, med medarbetare och i affärerna. Det är en självklarhet för Pulsen att driva verksamheterna på ett sätt som tar ansvar för de ekonomiska, sociala och miljömässiga resurser vi förvaltar.

Linda Arousell och Stina Thorell på Omsorgspodden träffar Sören Rantzow och pratar hållbarhetsfrågor

Linda Arousell och Stina Thorell på Omsorgspodden träffar Sören Rantzow och pratar hållbarhetsfrågor i podden.

I det här avsnittet av Omsorgspodden har vi träffat Sören Rantzow som är projektledare för Pulsens hållbarhetsrapportering på Pulsen AB.


Vi pratar om vad hållbarhet är och vad man menar med de tre delarna ekonomisk, social och miljömässig hållbarhet. Vi tittar också närmare på några konkreta exempel från Pulsenkoncernen som att man bland annat infört klimatneutrala utskrifter, hur den KRAV-certifierade restaurangen återbrukade inredning i samband med en ombyggnation, hur företagets datorer får längre liv på skolor i Uganda och hur företagets datorhallar fått miljövänligare reservkraft.


Lyssna på ett riktigt intressant samtal om en mycket viktig fråga. Har du frågor till podden, tveka inte på att mejla till omsorgspodden@pulsen.se


Mer information:

om Pulsens hållbarhetsarbete finns på på pulsen.se/hallbarhet

Ge dina synpunkter
Håll dig uppdaterad 


Information som lämnas i formuläret kommer bearbetas av Pulsen och användas för att skicka relevant information från oss.