Omsorgspodden

Årets eHälsokommun 2019

Hammarö kommun blev tidigare i år utsedd till årets eHälsokommun 2019. Omsorgspodden träffar Alexandra Strandberg, Mia Hernell Blomqvist, Catarina Löfkvist och Eva Steinlechner, fyra fantastiskt engagerade medarbetare från Hammarö kommun som bidragit till att kommunen fått detta fina pris. Det är en utmärkelse som ger hela Sveriges kommuner möjligheten att visa hur de använder digitaliseringens möjligheter för att uppnå regeringens och SKL:s gemensamma e-hälsovision.

Omsorgspodden träffar denna gång Alexandra, Mia, Catarina och Eva från Hammarö kommun som berättar vad som bland annat stått på deras digitaliseringsagenda under året. Vi pratar också om hur införandena bedrivs, om mod att våga prova och vad som är viktigt för att lyckas.


Detta avsnitt blir årets sista så vi passar på att önska God Jul & Gott Nytt År till alla våra lyssnare. Har ni tips, tankar eller idéer på ämnen som ni gärna vill att vi tar upp, mejla oss på omsorgspodden@pulsen.se.


Har du frågor till podden, tveka inte på att mejla till omsorgspodden@pulsen.se 

Ge dina synpunkter
Håll dig uppdaterad 


Information som lämnas i formuläret kommer bearbetas av Pulsen och användas för att skicka relevant information från oss.