Omsorgspodden

Podden träffar Emil på Pulsen Production

Då var det dags igen – nya avsnitt av Omsorgspodden. 2020 kommer ge många nya och spännande möten här i podden och vi ser verkligen fram emot en ny ”termin”. Häng med på ännu flera avsnitt av Omsorgspodden – nu kör vi! Så, vad startar vi det nya året med? Jo varför inte ett avsnitt med brorsan ”Pulsen Production”.

Omsorgspodden träffar i årets första podd Emil från Pulsen Production som är en del i Pulsen-koncernen. Emil har en lång och gedigen erfarenhet inom bolaget och i podden berättar han om Pulsen Productions spännande produktutbud, allt från fysiska servrar och övervakning till säkerhetskonsulting och standardarbetsplatser. Vi kan i podden konstatera att det finns mycket kunskap och kompetens hos Pulsen Production. Lite otippat så avslutar vi avsnittet med att prata fiske.

 

Vill du veta mer om Production – tveka inte att höra av er till omsorgspodden@pulsen.se så hjälper vi just dig vidare till rätt person hos PP. Varmt Välkommen till ny säsong av Omsorgspodden!

Har ni tips, tankar eller idéer på ämnen som ni gärna vill att vi tar upp, mejla oss på omsorgspodden@pulsen.se.


Ge dina synpunkter
Lyssna direkt

Prenumerera på Omsorgspodden

Håll dig uppdaterad 


Information som lämnas i formuläret kommer bearbetas av Pulsen och användas för att skicka relevant information från oss.