Omsorgspodden

Framtiden är rösten med maxmanus

Omsorgspodden besöker MaxManus i Göteborg. Bolaget levererar produkter för talteknologi. Vi pratar med Helen Kenzler och Therese Jersenius på MaxManus och vi blir helt upp över öronen engagerade i deras applikation för taligenkänning. Häng med och lyssna hur rösten kan användas som verktyg istället för tangentbordet.

Denna gången är podden i Göteborg och träffar Helen Kenzler, CEO samt Therese Jersenius, Sales & marketing coordinator på MaxManus. Bolaget levererar en smidig applikation för taligenkänning som läggs ovanpå systemet, exempelvis Combine. Användaren talar sedan in via headset eller diktafon exempelvis sin journal eller sitt beslut och det som talas in skrivs rakt in i verksamhetssystemet.


I podden får vi reda på flera bra effekter som produkten för med sig. Therese berättar även om ett roligt projekt med fantastisk resultat som MaxManus var med i tillsammans med SKR, Sveriges kommuner och regioner.

Häng med till slutet så får du även veta mer om ett spännande gemensamt projekt mellan MaxManus och Pulsen! Frågor? Mejla till omsorgspodden@pulsen.se

Ge dina synpunkter
Lyssna direkt

Prenumerera på Omsorgspodden

Håll dig uppdaterad 


Information som lämnas i formuläret kommer bearbetas av Pulsen och användas för att skicka relevant information från oss.