Omsorgspodden

Framtiden är rösten med maxmanus

Omsorgspodden besöker MaxManus i Göteborg. Bolaget levererar produkter för talteknologi. Vi pratar med Helen Kenzler och Therese Jersenius på MaxManus och vi blir helt upp över öronen engagerade i deras applikation för taligenkänning. Häng med och lyssna hur rösten kan användas som verktyg istället för tangentbordet.

Denna gången är podden i Göteborg och träffar Helen Kenzler, CEO samt Therese Jersenius, Sales & marketing coordinator på MaxManus. Bolaget levererar en smidig applikation för taligenkänning som läggs ovanpå systemet, exempelvis Combine. Användaren talar sedan in via headset eller diktafon exempelvis sin journal eller sitt beslut och det som talas in skrivs rakt in i verksamhetssystemet.


I podden får vi reda på flera bra effekter som produkten för med sig. Therese berättar även om ett roligt projekt med fantastisk resultat som MaxManus var med i tillsammans med SKR, Sveriges kommuner och regioner.

Häng med till slutet så får du även veta mer om ett spännande gemensamt projekt mellan MaxManus och Pulsen! Frågor? Mejla till omsorgspodden@pulsen.se

Ge dina synpunkter
KONTAKTA OSS

Besöksadress - huvudkontor:

Nils Jakobsonsgatan 5, Borås

Postadress: Box 881, 501 15 Borås

 

Växel: 033-17 18 00

E-post: info@pulsen.se

Faktura: skanning@pulsen.se

 

Alla kontor >

KONTAKTA OSS

 

Besöksadress:

Nils Jakobsonsgatan 5, Borås

Postadress: Box 881, 501 15 Borås

 

Alla kontor >


 

Växel: 033-17 18 00

E-post: info@pulsen.se

Faktura: skanning@pulsen.se


Officiell LinkedIn-sida för Pulsen
Officiell Facebook-sida för Pulsen
Officiell Instagram för Pulsen
Officiellt Twitterkonto för Pulsen
Pressrum på MyNewsdesk för Pulsen
Officiell Youtube-kanal för Pulsen