Omsorgspodden

Processarbete med Fredrik Haase

Innan podden gör ett kort sommaruppehåll vill vi bjuda på ett intressant avsnitt med Pulsen Omsorgs egen Business Process Manager, Fredrik Haase och hur han resonerar kring processer och struktur som grund för innovation.

Fredrik har mer än 20 års erfarenhet av IT-branschen och har de senaste 10 åren arbetat mycket med processer runt företagsledning och sälj.


I avsnittet pratar vi även om affärsutveckling och hur Pulsen Omsorg nu skapar upp en tjänstekatalog med målet att våra kunder framåt skall få en digital tjänstekatalog att bläddra i. Fredrik pratar om rykande färska tjänster i avsnittet och för den som är uppmärksam så finns det också en rabattkod i avsnittet! Det är sannerligen ett händelserikt avsnitt för vi berättar även att Omsorgspodden till hösten kommer att dyka upp fast i en ny skepnad. Har du frågor? Tveka inte att höra av dig till Omsorgspodden@pulsen.seGe dina synpunkter
Håll dig uppdaterad 


Information som lämnas i formuläret kommer bearbetas av Pulsen och användas för att skicka relevant information från oss.