Omsorgspodden

Podden träffar Phoniro

I det här avsnittet av Omsorgspodden pratar vi smarta lås och nyckelfri hemtjänst. Häng med på ett nytt intressant avsnitt med Phoniro som gäst i podden!


Podden träffar i detta avsnittet Magnus Fröberg som jobbar med produktstrategi på Phoniro och hans kollega Linda Arousell, distriksansvarig säljare. Phoniro är en partner till Pulsen Omsorg sedan många år och tillsammans synkas utvecklingen och på så vis får kunderna ut smarta lösningar genom integrerade produkter och plattformar.


Inom hemtjänsten och äldreomsorgen är fysiska nycklar till de boende inte alltid effektivt eller säkert. Nycklar kan i värsta fall tappas bort eller kopieras och det tar tid att hämta och lämna nycklar för utförare som jobbar inom hemtjänsten. Phoniro erbjuder istället ett smart, effektivt och framförallt säkert sätt att undvika fysiska nycklar genom sina smarta lås.


I avsnittet pratar vi också om mobiltelefonens roll och hur värdefull den är som arbetsredskap inom äldreomsorgen. Den möjliggör till exempel både rapportering av hur och när ett dörrlås hos brukaren är använt men även journalföring direkt på plats hos brukaren.


Häng med och lyssna! Tankar, tips, idéer eller bara lite feedback, mejla till omsorgspodden@pulsen.seGe dina synpunkter
Håll dig uppdaterad 


Information som lämnas i formuläret kommer bearbetas av Pulsen och användas för att skicka relevant information från oss.