Omsorgspodden

Camilla Cronqvist, Lead Product Owner

I årets sista avsnitt av Omsorgspodden gästas vi av den fantastiska Camilla Cronqvist. Camilla har jobbat hos oss sedan 2008 och kan därför ses som en av våra riktiga veteraner. Hon berättar om sin historia på Pulsen Omsorg men också om sin nuvarande roll som Lead Product Owner. Tillsammans med Omsorgspoddens egna Stina Thorell diskuterar de vad det innebär att bygga det bästa systemet och vad som särskiljer Combine från andra system på marknaden.


Efter ett händelserikt 2021 blickar vi nu framåt mot ett nytt år fyllt av spännande avsnitt av Omsorgspodden. Tack till alla er som har följt oss under det gångna året. Den 10/1 släpps nästa avsnitt och då träffar vi Magnus Skebäck, VD på Pulsen Omsorg. Tills dess - God Jul och Gott Nytt År önskar Stina, Josefine och Lisa!


Välkomna att lyssna på Omsorgspodden! Tankar/idéer eller kanske du bara vill ge feedback? Hör av dig på omsorgspodden@pulsen.se


 Ge dina synpunkter
Håll dig uppdaterad 


Information som lämnas i formuläret kommer bearbetas av Pulsen och användas för att skicka relevant information från oss.