Ny HR-chef på Pulsen

Ständig utveckling och gott medarbetarskap avgörande för ny HR-ansvarig på Pulsen

I mars börjar Eva Fröberg som ny Human Resources Manager på Pulsen AB. Som HR-ansvarig kommer hon stötta Pulsens bolag att attrahera rätt kompetens och att behålla och utveckla befintliga medarbetare i takt med att bolagen växer. En viktig byggsten i arbetet är att kontinuerligt bygga och utveckla Pulsen som arbetsgivarvarumärke.

– Allt börjar med att man lever upp till det man lovar, säger Eva Fröberg och fortsätter:

 

– Ett attraktivt varumärke och ett starkt employer brand lockar duktiga människor och skapar stolthet bland befintliga medarbetare. Kommunikation och bra paketering av det som gör ett bolag unikt är nyckeln här. Det blir också allt viktigare för bolag att vara tydliga med sina grundläggande värderingar. Vad vi står för och vart vi är på väg avgör vilka som är rätt personer för oss. Genom att vara tydlig med sitt varumärke går resten av arbetet enklare. Men det är avgörande att det man säger också stämmer med verkligheten. Det är bara då arbetsgivarvarumärket skapar det resultat man är ute efter, säger Eva Fröberg.


Trivs i innovativa miljöer

Eva Fröberg börjar på Pulsen AB i mars. Hon kommer närmast från byggbolaget Peab där hon varit HR-manager och personalchef för affärsområdet Anläggning i region Väst. Med sig har hon en lång erfarenhet av att bidra till olika organisationers utveckling. Hon har ett starkt engagemang inte bara inom HR-området utan även för verksamhetsutveckling på ett bredare plan. Eva Fröberg har arbetat inom flera entreprenörsdrivna verksamheter tidigare och trivs i den innovativa miljö som frodas där. Det är också en av flera orsaker till varför hon nu väljer att komma till Pulsen.

 

– Pulsen är dessutom ett välrenommerat familjebolag med tydligt fokus på långsiktighet och tillväxt vilket tilltalar mig. Bolaget är inne i ett mycket spännande skede där det finns alla möjligheter att tillsammans med duktiga människor få bidra till något fortsatt stort och fint, säger Eva Fröberg.

En av mina drivkrafter är att se människor och bolag utvecklas och våga. Ständig utveckling är enda sättet att förbli bra över tid och jag drivs av att nå resultat.”

Det enkla ger ofta störst effekt

Arbetsmiljön och den kultur som finns på ett företag är avgörande för att kunna skapa attraktiva och utvecklande arbetsplatser. Eva Fröberg ser att det är viktigt att involvera medarbetarna i alla led i ett sådant arbete, från att ta reda på vad man tycker är viktigt på arbetsplatsen till att vara med och genomföra förbättringar där det behövs. Det är också viktigt att vara tydlig kring roller och ansvar och vad det innebär att arbeta utifrån ett bra ledarskap och ett bra medarbetarskap.

 

– Min erfarenhet är att det enkla ofta ger störst effekt. Det börjar med oss själva och hur vi möter våra arbetskamrater. En människa som ler och säger hej får ofta mycket tillbaka. Bara känslan att man är omgiven av vänner där man hjälper varandra skapar i sig själv en bra arbetsmiljö. Det är i ett klimat där tillit finns som man också vågar tycka olika och tillsammans utveckla verksamheten, avslutar Eva Fröberg.

Eva Fröberg

Eva Fröberg, HR Manager på Pulsen AB

Aktuell med:

Eva Fröberg börjar som HR Manager på Pulsen AB den 19 mars.

 

Eva trivs i mötet med människor och är väldigt engagerad i det hon gör. Träning är en viktig del av hennes liv, främst gym och löpning, men hon målar även stora tavlor i olja och uppskattar intensiva, utvecklande och roliga samtal, gärna med sina kloka tonåringar William, 18 år, och Vendela, 15 år.

 

Evas profil på LinkedIn

KONTAKTA OSS

Besöksadress - huvudkontor:

Nils Jakobsonsgatan 5, Borås

Postadress: Box 881, 501 15 Borås


Växel: 033-17 18 00

E-post: info@pulsen.se

Faktura: faktura@pulsen.se


Alla kontor >

KONTAKTA OSS

 

Besöksadress:

Nils Jakobsonsgatan 5, Borås

Postadress: Box 881, 501 15 Borås

 

Alla kontor >


 

Växel: 033-17 18 00

E-post: info@pulsen.se

Faktura: skanning@pulsen.se


Officiell LinkedIn-sida för Pulsen
Officiell Facebook-sida för Pulsen
Officiell Instagram för Pulsen
Officiellt Twitterkonto för Pulsen
Pressrum på MyNewsdesk för Pulsen
Officiell Youtube-kanal för Pulsen