Pulsen lanserar portal för hållbart arbetsliv

Som ett led i att skapa ett hållbart arbetsliv lanserar Pulsen en portal som ger medarbetare en tydligare, samlad bild av dennes ersättningar, möjlighet att enklare nyttja det ökade friskvårdsbidraget, ett stort utbud av förmåner samt oberoende rådgivning kring pensioner.

– Våra medarbetare är vår viktigaste tillgång, det är de som är nyckeln till hela vår leverans. Därför satsar vi också på att skapa ett hållbart arbetsliv. Vår ambition är att förenkla vardagen och ge bra förutsättningar för ett långt, friskt liv både på arbetsplatsen och privat, säger Eva Fröberg, HR-ansvarig för Pulsenkoncernen.

Eva Fröberg, HR-ansvarig för Pulsenkoncernen

 

I medarbetarportalen kan Pulsenanställda logga in och få individuell information om sin lön, anställningsförmåner, försäkringar och pensionsinbetalningar.

 

I portalen får medarbetare även tillgång till ett stort utbud av förmåner och rabatter, från friskvård till tjänster som förenklar vardagen. Just satsningen på friskvård är en viktig del i Pulsens fokus på ett hållbart arbetsliv. Nivån på friskvårdsbidraget höjs och hanteringen av det förenklas genom den nya portalen.

 

– Vi vet att ett aktivt liv med regelbunden motion är en förutsättning för god fysisk och mental hälsa. Därför är det bra att vi kan hjälpa till att skapa hållbara och friska liv, både på och utanför jobbet, genom de här förbättringarna, säger Eva Fröberg.

 

Pulsens medarbetarportal ger också bra förutsättningar för att planera för ett aktivt liv även efter pensioneringen.

 

– En av de intressantaste nyheterna med portalen är LifePlan där våra medarbetare kan få oberoende rådgivning och en samlad bild kring sin pension, både den som kommer från Pulsen och från andra håll. Oavsett hur långt man har till pensioneringen behöver man planera för den för att kunna leva det liv man vill. Därför känns det bra att kunna erbjuda detta till våra medarbetare, säger Eva Fröberg.

 

Den nya medarbetarportalen lanserades i mitten av februari.

KONTAKTA OSS

Besöksadress - huvudkontor:

Nils Jakobsonsgatan 5, Borås

Postadress: Box 881, 501 15 Borås


Växel: 033-17 18 00

E-post: info@pulsen.se

Faktura: faktura@pulsen.se


Alla kontor >

KONTAKTA OSS

 

Besöksadress:

Nils Jakobsonsgatan 5, Borås

Postadress: Box 881, 501 15 Borås

 

Alla kontor >


 

Växel: 033-17 18 00

E-post: info@pulsen.se

Faktura: skanning@pulsen.se


Officiell LinkedIn-sida för Pulsen
Officiell Facebook-sida för Pulsen
Officiell Instagram för Pulsen
Officiellt Twitterkonto för Pulsen
Pressrum på MyNewsdesk för Pulsen
Officiell Youtube-kanal för Pulsen