Christer Söderliden blir ny VD på Pulsen Fastighet

Christer Södeliden blir ny VD för Pulsen Fastighet

PRESSMEDDELANDE: Pulsenkoncernens fastighetsbolag får ny VD till sommaren 2017. Christer Södeliden har mångårig erfarenhet från fastighetsbranschen och kommer tillföra ledarskap och kompetens som tar Pulsen Fastighet till nästa nivå i sin utvecklingsresa.

Nu är det klart att Christer Södeliden blir ny VD på Pulsen Fastighet till sommaren. Han har mångårig erfarenhet från fastighetsbranschen och kommer närmast från CA Fastigheter, där han arbetat som regionchef för Boråsområdet.

 

– Det ska bli mycket intressant att gå in i en ny roll och få vara med och utveckla Pulsens fastighetsbestånd framöver, säger Christer Södeliden.

 

– Efter åtta år på CA Fastigheter kände jag att det var dags för nya utmaningar, så när Jonus Bartholdson presenterade både VD-rollen och Pulsenkoncernens ambitioner och tankar på fastighetssidan passade det bra in i tiden, säger Christer Södeliden.

Ihop med rekryteringen av Jöns Bartholdson till Stockholmskontoret tidigare i höst är vi nu väl rustade för att växa och vidareutveckla fastighetssidan på våra nyckelmarknader

Christer Södeliden

– Jag är mycket glad över att vi förstärker fastighetsbolaget med Christers ledarskap och kompetens, säger Jonus Bartholdson, VD för Pulsenkoncernen.

 

Christer Södeliden har lång erfarenhet från olika delar av fastighetsbranschen som kommer vara till stor nytta i VD-rollen.

 

– Jag har ett stort kontaktnät och goda relationer med både kommun, tjänstemän och andra nyckelpersoner i Borås. Jag har dessutom en bakgrund inom småhusbyggarbranschen och tror att vi på sikt kan hitta spännande synergieffekter mellan Pulsen Fastighet och Hjältevadshus som också ingår i Pulsenkoncernen, säger Christer Södeliden.

 

– Som ny VD blir min första uppgift att i detalj sätta mig in i hur det 110 000 kvadratmeter stora fastighetsbeståndet ser ut och kan utvecklas vidare. Sedan får vi titta på hur vi ytterligare kan stärka vår närvaro på huvudorterna, säger Christer Södeliden.

KONTAKTA OSS

Besöksadress - huvudkontor:

Nils Jakobsonsgatan 5, Borås

Postadress: Box 881, 501 15 Borås


Växel: 033-17 18 00

E-post: info@pulsen.se

Faktura: faktura@pulsen.se


Alla kontor >

KONTAKTA OSS

 

Besöksadress:

Nils Jakobsonsgatan 5, Borås

Postadress: Box 881, 501 15 Borås

 

Alla kontor >


 

Växel: 033-17 18 00

E-post: info@pulsen.se

Faktura: skanning@pulsen.se


Officiell LinkedIn-sida för Pulsen
Officiell Facebook-sida för Pulsen
Officiell Instagram för Pulsen
Officiellt Twitterkonto för Pulsen
Pressrum på MyNewsdesk för Pulsen
Officiell Youtube-kanal för Pulsen