Pulsen Retail > Vårdväskan och Pulsen Retail sätter färg på vården

Vårdväskan och Pulsen Retail sätter färg på vården

Falkenberg-företaget Vårdväskan väljer Harmoney från Pulsen Retail som sitt nya system för att hantera såväl inköp, effektiv lagerhantering, kundtjänst och kampanjer som kundreskontra och ekonomiunderlag.

- Vi ser en fortsatt positiv tillväxt framför oss. Vår expansion kräver en mer rationell hantering bland annat i vår lagerhantering. Med Pulsen Retail och Harmoney har vi nu en strategisk och kompetent partner som vi kan växa med tillsammans i framtiden, säger Philip Miller, VD på Vårdväskan.


Vårdväskan startade 2011 med en väska specialdesignad för vårdstudenter. Grundarna Sofi Miller och Philip Miller ville inte bara skapa en praktisk och bra produkt utan framför allt skapa en gemenskap och yrkesstolthet bland de som valt vårdyrket. Sortimentet har därefter vuxit till kläder, skor, namnskyltar och mycket mer – allt skapat för att addera personlighet, glädje och färg på en ofta lite anonym och grå vardag inom vården.

Pulsen Retail verkar aktivt för underlätta kundernas expansion och har baserat sina affärsmodeller på försäljningsframgångar. Pulsen Retail levererar därför inte bara IT-system som stöttar hela kundens affär. De kunskaper, råd och strategiska rekommendationer Pulsen Retail bidrar med skapar värde både på kort och lång sikt.

Vill du veta mer om Pulsens lösning för vårdväskan?

KONTAKT

Stefano Crozzoli

VD

Pulsen Retail AB

KONTAKTA OSS

Besöksadress - huvudkontor:

Nils Jakobsonsgatan 5, Borås

Postadress: Box 881, 501 15 Borås

 

Växel: 033-17 18 00

E-post: info@pulsen.se

Faktura: skanning@pulsen.se

 

Alla kontor >

KONTAKTA OSS

 

Besöksadress:

Nils Jakobsonsgatan 5, Borås

Postadress: Box 881, 501 15 Borås

 

Alla kontor >


 

Växel: 033-17 18 00

E-post: info@pulsen.se

Faktura: skanning@pulsen.se


Officiell LinkedIn-sida för Pulsen
Officiell Facebook-sida för Pulsen
Officiell Instagram för Pulsen
Officiellt Twitterkonto för Pulsen
Pressrum på MyNewsdesk för Pulsen
Officiell Youtube-kanal för Pulsen