Pulsen Retail > Jan Näveri ny konsultchef på Pulsen Retail

Jan Näveri ny konsultchef på Pulsen Retail

Med 27 år på Pulsen är han knappast någon nykomling. Men när Jan Näveri nu kommer tillbaka till Pulsen Retail är det med stort engagemang och driv han kliver in i rollen som konsultchef – och ytterligare ett led i Pulsenkoncernens satsning på retailområdet.

Pulsen Retail vill få kunderna att växa och utveckla sina affärer – både genom bra systemstöd och genom att dela med sig av sin långa erfarenhet inom handel i form av konsulttjänster. Pulsen-koncernen ökar nu sin satsning på retailsidan och förstärker ledarskapet med nya nyckelroller. Jan Näveri tillträder som ny konsultchef på Pulsen Retail den 1 augusti.

 

– Jag kommer ta ansvar för verksamhetskonsultgruppen på Pulsen Retail. Konsultsidan är ett affärsområde där det kommer hända mycket framöver, så det känns verkligen spännande, säger Jan Näveri.

 

– Vi har stor kunskap inom området och är väldigt bra på det vi gör. Men vi är nog lite för anspråkslösa ibland. Jag hoppas kunna spetsa till konsultrollen och få våra konsulter att ta för sig lite mer. Då kommer också fler upptäcka vilken nytta vi kan göra för deras affärer. Vi ska ha en tät relation med kunderna - så att vi känner oss stolta över den förändring vi skapar tillsammans och fira framgångarna tillsammans med kunderna, fortsätter Jan Näveri.

 

Jan Näveri började på Pulsen i slutet av åttiotalet och har varit en del av Pulsens utveckling sedan dess, inte minst kring Pulsens handelslösningar. Förra året valde han att utforska andra delar av retailsektorn som projektledare på IT-logistikföretaget NYCE Solutions. Men Pulsens dragningskraft blev för stark.

För min personliga utvecklings skull ville jag testa något nytt efter 27 år i bolaget. Det har varit bra och nyttigt, men Pulsen är ändå speciellt för mig. Det är något med klimatet och arbetskamraterna som drar mig tillbaka, tillsammans med den nya spännande rollen

Jan Näveri

– Att få tillbaka Janne till Pulsen Retail känns väldigt bra nu när vi satsar framåt och stärker upp ledningen inom bolaget. Med sin långa Pulsenerfarenhet och sin kompetens kommer Janne driva konsultområdet många viktiga steg framåt, säger Jonus Bartholdson, VD för Pulsenkoncernen och även interim-VD på Pulsen Retail.

 

– Att Pulsenkoncernen nu satsar ännu kraftfullare på Pulsen Retail känns helt rätt. Det finns ett skönt driv i företaget och det känns bra att få vara med och påverka det framöver. Jag gillar när det är action. Det måste hända saker för att vi ska kunna växa, både som människor och som bolag. Och det händer mycket på Pulsen Retail nu. Jag ser väldigt mycket fram emot kapitel två i min historia tillsammans med Pulsen, säger Jan Näveri.

Vill du veta mer om Jan på Pulsen Retail?

KONTAKT

Jonus Bartholdson

VD

Pulsen AB

033-17 18 00

KONTAKTA OSS

Besöksadress - huvudkontor:

Nils Jakobsonsgatan 5, Borås

Postadress: Box 881, 501 15 Borås

 

Växel: 033-17 18 00

E-post: info@pulsen.se

Faktura: skanning@pulsen.se

 

Alla kontor >

OM WEBBPLATSEN

KONTAKTA OSS

 

Besöksadress:

Nils Jakobsonsgatan 5, Borås

Postadress: Box 881, 501 15 Borås

 

Alla kontor >


 

Växel: 033-17 18 00

E-post: info@pulsen.se

Faktura: skanning@pulsen.se


Officiell Facebook-sida för Pulsen
Officiellt Twitterkonto för Pulsen
Officiell LinkedIn-sida för Pulsen
Pressrum på MyNewsdesk för Pulsen