Pulsen Retail > Daniel Ung hjälper kunder ta betalt

Daniel Ung hjälper kunder ta betalt

VÅRA MEDARBETARE: Pulsen Retails applikationskonsult Daniel Ung är expert inom betallösningar och ser kundnöjdhet som sin största drivkraft. Den före detta Elfsborgsspelaren började sin bana på Pulsen med att kombinera fotboll och programmering, men jobbar i dag med att guida kunderna rätt på en snårig marknad.

– Jag har kontakt med nästan alla våra kunder. I min roll är jag mest specialiserad på ekonomimodulen i Harmoney som rör betalsätt – där är jag alltid involverad, mer eller mindre. Jag jobbar även med beslutsstödsprodukter inom Business Intelligence. Nöjda kunder är det jag alltid strävar efter, och det som gör jobbet roligt. Att kunna vara ute och se att jobbet vi gör verkligen gör nytta – det driver mig mest, säger Daniel Ung.

 

– Jag guidar kunden och omvandlar önskemål till något vi kan utveckla i våra system. Om det behövs utvecklingar så är det jag som tar fram specifikationer på vad som behöver göras, fortsätter Daniel.

 

En lösning som låter kunderna växa

 

Pulsen Retail har en unik kunskap inom IT och handel, och erbjuder med omnikanalslösningen Harmoney en komplett tjänst för både fysisk butik och e-handel. Med sin spetskompetens inom betallösningar ser Daniel att framtidens utbud för kunderna kommer fortsätta förändras i rask takt.

 

– Det sker väldigt mycket inom betalningar. Det kommer nya betaltjänster nästan varje vecka, vissa slår, och vissa inte. För mig som är ansvarig för de tjänsterna i Harmoney gäller det att veta vilka betallösningar som blir framgångsrika.

 

Genom Pulsens erfarenheter och expertis inom retail slipper kunderna själva utvärdera alla nya lösningar på marknaden. Det gör det enklare för kunderna att följa med i en snabbt föränderlig bransch och även växa sina affärer inom retail.

Nöjda kunder är det jag alltid strävar efter, och det som gör jobbet roligt. Att kunna vara ute och se att jobbet vi gör verkligen gör nytta – det driver mig mest.

– Vår styrka i Harmoney är att vi har en lösning där företag kan expandera utan att behöva investera så mycket i sin IT-infrastruktur. Vi kan ha en kund som går från 10-15 miljoner i omsättning till en miljard utan att de egentligen behöver investera i maskinkraft, uppgraderingar eller liknande. Vi har ett system man kan växa i, säger Daniel Ung.


Från försvarsspel till offensiva satsningar

 

Precis som Pulsens grundare Wigar Bartholdson har Daniel ett förflutet inom Elfsborg, där han mellan åren 1995-2003 återfanns till höger i backlinjen. Han var bland annat delaktig i avancemanget tillbaka till allsvenskan 1996, och hann också med en U21-landskamp mot Etiopien. Fotbollen kombinerades i början med jobbet på Pulsen.

 

– Jag jobbade 60-70% på den tiden, och spelade fotboll samtidigt. Då var det träning både på för- och eftermiddagarna många dagar. Så jag var på jobbet en stund, sedan åkte jag på träning, sedan jobbet, sedan lunch, sedan träning och så vidare. Så höll jag på i fem år.

 

Daniel kom i kontakt med Pulsen när han gjorde sitt examensarbete på högskolan i Borås under sent nittiotal. Han har sedan dess, med undantag för ett kort avbrott, jobbat på Pulsen i olika roller.

 

– Jag har stannat så länge för att jag har haft omväxlande arbetsuppgifter och bra sammanhållning bland kollegor. Det är nog är den största anledningen till att jag har trivts så bra, säger Daniel Ung.

Daniel ung

Applikationskonsult på Pulsen Retail

 

Daniel är 43 år och kommer ursprungligen från Mark, men flyttade till Borås på grund av fotbollen och högskolan. På fritiden är han tränare för sin dotters fotbollslag och spenderar mycket tid i sommarstugan i Varberg.

 

Foto: Elfsborg

KONTAKTA OSS

Besöksadress - huvudkontor:

Nils Jakobsonsgatan 5, Borås

Postadress: Box 881, 501 15 Borås

 

Växel: 033-17 18 00

E-post: info@pulsen.se

Faktura: skanning@pulsen.se

 

Alla kontor >

KONTAKTA OSS

 

Besöksadress:

Nils Jakobsonsgatan 5, Borås

Postadress: Box 881, 501 15 Borås

 

Alla kontor >


 

Växel: 033-17 18 00

E-post: info@pulsen.se

Faktura: skanning@pulsen.se


Officiell LinkedIn-sida för Pulsen
Officiell Facebook-sida för Pulsen
Officiell Instagram för Pulsen
Officiellt Twitterkonto för Pulsen
Pressrum på MyNewsdesk för Pulsen
Officiell Youtube-kanal för Pulsen