Pulsen Retail > Andreas Boldizar älskar att jobba med det senaste inom .NET

Andreas Boldizar älskar att jobba med det senaste inom .NET

VÅRA MEDARBETARE: Andreas Boldizar är systemutvecklare och mjukvaruarkitekt på Pulsen Retail. Som utvecklare älskar han att jobba med det senaste inom .NET och att få vara med och utveckla nya projekt och nya funktioner i modern kod, i modernt programmeringsspråk.

Andreas Boldizar har dubbla roller och ser en stor fördel med det.

 

– Jag tror att om du inte jobbar med utveckling som arkitekt tappar du lite kopplingen till koden. Du kommer inte ha samma koll på var saker finns, hur de ser ut och hur de är byggda. Som arkitekt handlar det egentligen om att hitta vägen framåt, men jag vill också att alla är delaktiga när vi rör oss framåt, säger Andreas Boldizar.

 

Pulsen Retail stöttar handelsbolag som butiker och e-handlare med IT-lösningar och kompetens inom retail. Pulsen har arbetat med expansiva handelsbolag ända sedan starten 1964. Bolaget har en unik kombination av kunskap inom IT och inom handel och medarbetarnas expertis inom retail är en stor fördel när man hjälper kunderna att växa. För utvecklare är Pulsen Retail också en bra arbetsplats enligt Andreas Boldizar.

 

– Här känns det som att man gör väldigt mycket för att utvecklare ska må bra. Det är ett trevligt gäng, bra kollegor, och det är fritt. Vi utvecklare får bestämma väldigt mycket kring hur vi vill jobba och vad vi vill jobba med. Och det är ett bolag där det märks att man prioriterar IT. Det tycker jag är positivt.

 

Andreas Boldizar

Systemutvecklare och mjukvaruarkitekt på Pulsen Retail.

Vill du jobba med Andreas?

KONTAKTA OSS

Besöksadress - huvudkontor:

Nils Jakobsonsgatan 5, Borås

Postadress: Box 881, 501 15 Borås

 

Växel: 033-17 18 00

E-post: info@pulsen.se

Faktura: skanning@pulsen.se

 

Alla kontor >

KONTAKTA OSS

 

Besöksadress:

Nils Jakobsonsgatan 5, Borås

Postadress: Box 881, 501 15 Borås

 

Alla kontor >


 

Växel: 033-17 18 00

E-post: info@pulsen.se

Faktura: skanning@pulsen.se


Officiell Facebook-sida för Pulsen
Officiellt Twitterkonto för Pulsen
Officiell LinkedIn-sida för Pulsen
Pressrum på MyNewsdesk för Pulsen